Rusi brane čast svoje Irine i upozoravaju Lejdi Gagu: Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija Kupera!

Rusi su ostali dosledni sebi, pa mahom pišu na ćirilici, a komentari se nižu ispod skoro svih slika Lejdi Gage

FOTO: telegraf.rs

Irina Šajk (33) i Bredli Kuper (44) rastužili su milione ljudi širom sveta onda kada je već postalo sasvim jasno da više nisu zajedno, te da je glavni razlog njegov blizak odnos sa Lejdi Gagom (33).

Suparništvo među njima još više potpaljuju fanovi, a Rusi sada svoje namere i ciljeve porede sa 2. svetskim ratom i Krimom.

Oni ne prestaju da terorišu profil Lejdi Gage na Instagramu, a najzanimljiviji novi komentari su: "Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija", "Braćo, pobedili smo u 2. svetskom ratu! Šta nas košta da izvršimo pritisak na Gagu?", "Noge naše Irine su i dalje duže...", "Gaga, uzmi Petrosijan, on je već razveden!", "Ne diraj ga, on je otac male Lee!",...

Lejdi Lady Gaga

Na Gaginoj poslednjoj fotografiji na Instagramu mahom su ruski komentari, Printskrin: Instagram/ladygaga

Rusi su ostali dosledni sebi, pa mahom pišu na ćirilici, a komentari se nižu ispod skoro svih slika Lejdi Gage.

Podsetimo, najveća frka je izbila nakon nastupa Lejdi Gage i Bredlija na dodeli Oskara, kada su bili previše intimni tokom izvođenja pesme "Shallow" iz filma "A Star Is Born", u kojem su igrali.

Podsetimo, pre nekoliko dana svetski mediji pisali su o tome da se Lejdi Gaga "lagano" useljava kod Bredlija, te da prostor već uređuje po svojim željama.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram