REŠILA DA JOJ SE OSVETI!

Sofija Milošević doživela nervni slom zbog Zorane, teniser izazvao ŽESTOK SUKOB!

FOTO: Alo.rs

Blogerka Zorana Jovanović Zoranah i manekenka Sofija Milošević poznate su po svojim vezama sa mnogim ličnostima iz javnog života i bilo je pitanje vremena kada će, osim boje kose, deliti istog muškarca.


Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, momak zbog kog njih dve sada vode rat jeste bosanski teniser Damir Džumhur, a kako izvor navodi, sukob dve plavuše nastao je još kada je Sofija raskinula sa fudbalerom Ademom Ljajićem, pa posumnjala da se njen bivši spetljao s blogerkom.


- I Sofija i Zorana su gradske ribe, stalno okružene istim tipom muškarca. Osim što su obe mršave, plave i estetski korigovane do maksimuma, one se kreću po istim restoranima i klubovima. Tako je došlo do toga da jedna drugu gledaju kao glavnu konkurenciju, a njihov korektan odnos završen je pre dve godine kada je po gradu krenula priča da je Zorana u tajnoj vezi sa Sofijinim bivšim, fudbalerom Ademom Ljajićem - priča izvor i otkriva da je manekenka od tog trenutka počela da se sveti blogerki.


- Kako je Adem bio Sofijina skoro pa jedina ozbiljna veza, pogodilo ju je što je posle nekoliko nedelja od raskida našao drugu i popularniju od nje. Nije ni proverila šta je istina već je odlučila da se na sve načine osveti Zorani i da joj uništi svaku vezu u kojoj bude bila – tvrdi naš izvor i navodi da je Miloševićeva uspela da se umeša u gotovo sve veze ili navodne veze modne blogerke.


- Iako je vreme prolazilo i Sofija ništa nije osećala prema Ademu, iz sujete i dosade startovala bi momke za koje je čula da imaju nešto sa Zoranom. Prišla bi za njihov sto u klubu, lajkovala im fotografije na društvenim mrežama, a onda se u društvu hvalila kako je muvaju Zoranini momci. Iako je Zorana brzo shvatila šta Sofija radi, trudila se da ne obraća pažnju na to, sve donedavno kada se manekenka umešala u njen odnos sa novim dečkom Damirom Džumhurom – objašnjava naš izvor i tvrdi da je Zoranah luda za teniserom i da ovoga puta ne želi da dopusti manekenki da joj uništava vezu.


- Zorana je u Damira previše zaljubljena i lepo joj je u vezi. Upravo zbog toga je doživela nervni slom kada je videla da Sofija na svoj Instagram profil objavljuje snimke na kojima je sa Damirom, a koje su stare godinu dana. To joj je bio jasan znak da Sofija ne planira da stane i da na sve načine pokušava da joj uništi vezu. Zorana je svog dečka Damira pitala šta znači sve to što radi njegova navodna drugarica, a on je Miloševićevu odmah pozvao. Rekao joj je da prestane da mu kvari vezu sa Zoranom i da mu njeni potezi nisu ni smešni ni zanimljivi. Ona se naljutila, izvređala i njega i Zoranu, pa objavila još nekoliko zajedničkih snimaka u narednih nekoliko dana - kaže izvor i navodi da je Sofija nastavila s provociranjem.


- Kada je Sofija shvatila da je Damir stalno pored Zorane i da ne može da joj napakosti objavljujući snimke zbog kojih bi blogerka pomislila da izlazi sa drugom i da je laže, počela je zajedničkim prijateljima da priča da je Damir voli i da želi da bude sa njom, te da joj stalno piše i da govori da mu Zorana služi sa sprdnju - otkriva izvor „Alo!“ i objašnjava da je manekenka previše bahata i da ne može da podnese da njeni drugovi i udvarači imaju devojke.


- Sofija je navikla da ima pažnju i da je muškarci obasipaju poklonima, da je izvode u skupe restorane i da im ona bude jedina žena u društvu. Kako je Damir bio jedan od tih, ubija je što je zaljubljen i što je okrenut svojoj vezi, a nju više ne zove. Na sve to, u vezi je sa njenom najvećom suparnicom i neće se ta smiriti dok mu ne rasturi vezu. Ne znam da nekog mrzi kao Zoranu i uradiće sve da je odvoji od tenisera - zaključuje izvor „Alo!“. 


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram