RASVIJETLJENA UBISTVA KRUNIĆA I PAVLOVIĆA Uhapšeni Emilio Baldo i Goran Milanović, potjernica za Benedijem Đukanovićem

Policija je zbog ubistava Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića uhapsila Emilia Baldu i Gorana Milanovića dok je potjernica raspisana za saučesnikom Benedijem Đukanovićem.

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

– Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su uhapsili osobe E.B. i M.G. koje se sumnjiče da su počinila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su se sinoć desila u Glamočanima, kod Banjaluke – saopšteno je danas iz MUP RS.

Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem koji je sinoć ubijen u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.


– Za ova krivična djela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banjaluke, koja se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za ovim osobama raspisana je potjernica. Istragu u vezi sa krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala – saopšteno je iz MUP RS.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram