Radulović (DJB): Ukinite vanredno stanje inače će privreda Srbije biti uništena

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović apelovao je na vlasti da ukinu vanredno stanje i policijski čas, jer će inače, kako smatra, domaća privreda biti potpuno uništena i u Srbiji će „nastupiti glad“.

FOTO: RTRS

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije ocjenio da „treba ukinuti policijski čas, zaštititi pet posto ugroženih najstarijih stanovnika, dostavljati im hranu i dozvoliti im da svakodnevno izađu uz držanje odstojanja, smanjiti poreze, dati besplatne vrtiće i udžbenike, a ne sto evra svakom građaninu“.

„Uništavamo državu i građane jer smo pustili strah da nam pojede razum, a taj strah podgrijeva predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kako bi mogao da gospodari“, rekao je Radulović.

Dodao je da Vučić nikad nije donio ni jednu odluku, a da prije toga nije ispitao kako će se ona odraziti na njegov rejting, te samo u tom svjetlu – šta su pokazala istraživanja, treba gledati i najavu razgovora o eventualnoj dozvoli vjernicima da za Uskrs odu u crkvu.


Lider DJB je rekao da u Srbiji svakodnevno umire 250 do 350 ljudi od raznih bolesti, a da se „oko korona virusa namjerno širi histerija“.


Radulović je ponovio ocjenu da je u Srbiji „izvršen državni udar“ i da je Skupština suspendovana mimo Ustava.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram