Connect with us

Muzika

Prvi tizer pjesme koja Srbiju predstavlja na Evroviziji (VIDEO)

Published

on

Srbiju će na izboru za pjesmu Evrovizije 2017. predstavljati pjevačica Tijana Bogićević sa pjesmom “In Too Deep”, a sada po prvi put možemo da čujemo jedan njen djelić.

Na zvaničnom YouTube kanalu Evrovizije objavljen je tizer za pjesmu koja će predstavljati Srbiju.

Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je učestvovala na Pjesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom “Čaroban”. Evrovizijsko iskustvo smatra neprocenjivim i uvijek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici.

Autori ovogodišnje srpske pjesme su muzički producenti, kompozitori i osnivači “Symphonix International”: Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

Kao autori radili su na mnogim projektima, a na Pjesmi Evrovizije su ostvarili značajne uspjehe i bili dio tima koji je 2014. godine pobijedio na takmičenju sa Končitom Vurst i pesmom “Rise Like a Phoenix”. Autorski su tim numere „If Love Was A Crime”, sa kojom je Bugarska prošle godine osvojila četvrto mjesto!

Tokom godina radili su zajedno ili odvojeno na mnogim albumima i sarađivali sa umjetnicima kao što su Keli Klarkson, Džon Ledžend, Kajli Minoug, Lejdi Gaga, Džonas braders, Tokio hotel, Meri J. Bljdž, Armin van Buren, Končita Vurst, Džamirokvai…

Takmičenje za 62. Pjesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, Ukrajina. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, dok je veliko finale 13. maja.

Popularno