Početna Zabava Prozvali ga malim Rastom, energijom je zapalio sve u studiju, a tek da vidite kako je Ana Nikolić reagovala na njegovu pojavu! (VIDEO)

Prozvali ga malim Rastom, energijom je zapalio sve u studiju, a tek da vidite kako je Ana Nikolić reagovala na njegovu pojavu! (VIDEO)

0
0

Vlastimir se u emisiji “Ja imam talenat” predstavio repovanjem, fascinirao žiri i prisutne u studiju, ali je svojim ponašanjem i imidžom izazvao posebno oduševljenje-

Takmičar šou programa “Ja imam talenat“, Vlastimir Češljarac, pojavio se na sceni kao reper i oduševio žiri svojim energičnim nastupom.

Odmah su svi prokomentarisali kako je on “mali Rasta”, budući da je imao sličnu frizuru, imidž i muzički pravac, a sa tim se složio i Stefan Durić u žiriju…

Stvarno je poseban! Energija puca, vokal ti je strava, treba da nastaviš da se baviš repom i biće nešto od tebe – poručio mu je Rasta.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

I Danica i ostali imali su samo reči hvale za ovog kandidata i njegovu energiju, dok je Anin komentar bio najzanimljiviji.

On je sad u Njujorku. Jasan si mi potpuno… Da, i podsećaš me malo na Stefana – zaključila je Ana, na šta su se svi slatko nasmejali, a potom je nastavila da komentariše takmičara.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Žika ga je naterao da skine naočare, pa priznao da mu baš ništa nije jasno…

Pogledajte nastup:

(Telegraf.rs)

Komentar

Preporučujemo

Rekao je šefu da je on GADAN SMRAD! I izvukao se – evo KAKO!

Nije bilo lako. Jedan sud u Americi presudio je da čovek ne može da izgubi posao ukoliko o…