Početna Zabava Prozvali ga malim Rastom, energijom je zapalio sve u studiju, a tek da vidite kako je Ana Nikolić reagovala na njegovu pojavu! (VIDEO)

Prozvali ga malim Rastom, energijom je zapalio sve u studiju, a tek da vidite kako je Ana Nikolić reagovala na njegovu pojavu! (VIDEO)

0
0

Vlastimir se u emisiji “Ja imam talenat” predstavio repovanjem, fascinirao žiri i prisutne u studiju, ali je svojim ponašanjem i imidžom izazvao posebno oduševljenje-

Takmičar šou programa “Ja imam talenat“, Vlastimir Češljarac, pojavio se na sceni kao reper i oduševio žiri svojim energičnim nastupom.

Odmah su svi prokomentarisali kako je on “mali Rasta”, budući da je imao sličnu frizuru, imidž i muzički pravac, a sa tim se složio i Stefan Durić u žiriju…

Stvarno je poseban! Energija puca, vokal ti je strava, treba da nastaviš da se baviš repom i biće nešto od tebe – poručio mu je Rasta.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

I Danica i ostali imali su samo reči hvale za ovog kandidata i njegovu energiju, dok je Anin komentar bio najzanimljiviji.

On je sad u Njujorku. Jasan si mi potpuno… Da, i podsećaš me malo na Stefana – zaključila je Ana, na šta su se svi slatko nasmejali, a potom je nastavila da komentariše takmičara.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Žika ga je naterao da skine naočare, pa priznao da mu baš ništa nije jasno…

Pogledajte nastup:

(Telegraf.rs)

Komentar

Preporučujemo

AU, KAKVU SESTRU IMA NATA! Da li ste znali za Draganu koja je osam godina starija od pevačice?

Pevačica Nataša Bekvalac ima dve sestre, Draganu koja je od nje starija osam godina i Kris…