PRIJOVIĆKA I FILIP IMAJU DIVAN ODNOS, ALI... Pevačica ima POSEBNE razloge zbog kojih se svađa sa mužem, a verovatno će je razumeti SVAKA ŽENA!

Ovaj mladi par se nedavno ostvario u ulozi roditelja, a zajedno odlično funkcionišu.

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je po prvi put postala mama, a u braku sa Filipom Živojinovićem uživa. O njihovom odnosu se često piše, ali njih dvoje jesu mladi par koji se u javnosti uvek dobro držao.

Gostujući u jednoj emisiji, Prija je rekla da sa Filipom ima fenomenalan odnos u braku.

"Najveću podršku imam od njega. Ja često kažem - da sam mogla da napišem kakvog bih htela, ne bih mogla. On je takav momak da ja nikada nisam čula nijednu lošu reč za njega. Toliko ga svi vole i hvale. On je iskren i pravi prijatelj. On je meni sve", kaže Aleksandra o Filipu.

"Mi smo raskidali po pisanju novinara sigurno deset puta, a nikada nismo raskinuli. Nikad se nismo posvađali otkako smo se upoznali. Mi možemo da se raspravljamo, ja se naljutim uveče, na ishrani sam zbog bebe i kilaže, a on uzme moju omiljenu čokoladu. Ja pojedem neko meso, salatu, više mi je muka, a on uzme palačinku i ja poludim. Najviše voli da dođe u krevet i uzme nešto slatko", rekla je Prija u emisiji "Premijera".


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram