Preživjela pakao: Učesnicu “Parova” silovala četiri muškarca

Sanju Mirkov silovala su četvorica muškaraca. Djevojka se na sve načine borila sa nasilnicima, ali oni su je savladali i radili šta su htjeli.

FOTO: expresstabloid.ba


Učesnica “Parova 8” šokirala je sve prisutne kada je prilikom ulaska u rijaliti priznala da se bavila prostitucijom. Nju je zapravo dečko iz Bosne i Hercegovine prevario, pa je pošla sa njim u Njemačku i tamo se njen život pretvorio u pakao. On joj je oduzeo pasoš i tjerao je na prostituciju, a dnevno je odrađivala i po nekoliko klijenata. Kako je Mirkovljeva rekla, tamo ju je i drogirao, te je navela da je to je bio jedini način da to sve preživi.


– Sanja je prosta djevojka, ona je dobra, ali nije baš inteligentna. Kao mala je išla u specijalnu školu i tamo je svašta prošla. Nikada je niko nije volio, nije imala ljubavi ni od roditelja ni od prijatelja. Kada je upoznala tadašnjeg dečka, mislila je da je on čovjek koji će joj pomoći da izađe iz depresije i da će konačno biti voljena. Nije ni slutila da je upravo on bio njena karta za propast. Pustio je mrežu oko nje, čekao je da ga zavoli, da mu vjeruje, da bude siguran da ga neće prijaviti za ono što je planirao da joj uradi. Nagovorio ju je da s njim ode u Njemačku da traže bolji život, a onda je nakon mjesec dana počeo da pokazuje pravo lice. “Ti si sada moja roba, moja mala firma. Ima da se ka*aš i da zarađuješ pare. Vidi kakva si rasna. Ima da polude ovi glupi Nijemci za tobom. Od sutra krećemo” – rekao je izvor blizak učesnici “Parova” za Rijaliti i otkriva kako su Sanju jednu noć silovala četvorica.


– Jednom prilikom ju je poslao na neko momačko veče. Rekao joj je da će samo da pleše i da ih zabavlja, da neće biti seksa. Međutim, kada je došla tamo, shvatila je da su u pitanju nasilnici željni seksa. Čim su malo popili, počeli su da je drpaju svuda po tijelu. Iako se opirala, oni su počeli da budu sve agresivniji i grublji. Pocijepali su joj krpice koje je imala na sebi, a onda je nastao pakao. Šamarali su je i silovali u isto vrijeme, jedan za drugim. Iako je pokazivala otpor, oni se nisu obazirali. Dvojica su je držala rukama da se ne bi branila, a dvojica su je silovala naizmjenično. Smjenjivali su se cijele noći, sve do jutra. Kada su već bili previše pijani i nadrogirani, zaspali su, a Sanja je to iskoristila da pobjegne iz stana. Bila je sva pocijepana i raščupana. Cijelo tijelo ju je boljelo. Jedva se doteturala do svoje kuće. Kasnije je dobila batine od svog dečka makroa jer nije uzela dodatni novac za seks – završava izvor blizak Mirkovoj ovu stravičnu priču.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram