Connect with us

Lifestyle

Poznata glumica otkrila što točno pojede u jednom danu

Published

on

Glumica Eva Mendes, koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta, za Shape magazin je progovorila o svojim životnim navikama, a osobito o prehrani…

Eva Mendes ima 43 godine i mnogi će se složiti da izgleda mladoliko i u boljoj formi i od mnogo mlađih žena. To joj, dakako, ne pada s neba, to nije nešto što slava donosi sama po sebi. Tako je otkrila da je stalno u pokretu, jer ima dvoje male djece, a jede – ‘sasvim normalno’.

‘Dan obično započinjem s jajima. Mislim da su jaja poput magije, toliko toga možeš napraviti s njima. najčešće od njih ipak jednostavno napravim kajganu i jedem ih uz tost. Odrasla sam jedući rižu i grah, i tako uvijek nastojim imati neku vrstu žitarica u svakom obroku. Za ručak najčešće jedem lososa uz rižu ili uz quinou i pokušavam uvijek uvrstiti salatu. To isto jedem za večeru. Rob sam navika u tom pogledu. Ne zamaram se previše s prehranom. Hranu smatram gorivom za svoje tijelo. No moram priznati je da je ono za čime žudim povratak jedenja za stolom. Trenutačno sam u fazi preživljavanja s dvije bebe i jedem u hodu’, priznala je glumica Eva Mendes.

S partnerom, 36-godišnjim glumačkim kolegom Ryanom Goslingom, Eva odgaja dvije djevojčice – Esmeraldu kojoj su dvije godine, i Amadu koja ima 11 mjeseci. Progovorila je i o tome kako se nakon dva porođaja uspjela vratiti na staru kilažu: ‘Veći je izazov bio vratiti se na staro nakon druge bebe. Pa ipak, nije bilo teško koliko sam mislila da će biti, jer sam stalno u pokretu zbog djece. Nikad ne sjednem, cijeli dam nešto radim. Ono što sam si zacrtala jest da kod kuće više neću držati junk hranu, ne želim biti loš primjer djeci. Nekad sam imala, priznajem. No, ono što sada povremeno prakticiram, je dostava hrane. Imam aplikaciju na mobitelu i mogu naručiti bilo što i sve stiže mjerivo u minutama. I to je napast’, priznala je iskreno Mendes.

Popularno