Connect with us

Fudbal

POTVRDIĆEMO U DERBIJU DA SMO BOLJI NEGO JESENAS! Ivanović optimističan pred prolećni deo sezone

Published

on

Fudbaler Partizana Đordje Ivanović rekao je da je uveren da će njegova ekipa u nastavku sezone biti mnogo bolja nego u prvom delu

Kako je naveo, da je u pravu potvrdu će dobiti već u narednom večitom derbiju, koji nas očekuje ovoga meseca.

– Znam da ćemo ove polusezone biti mnogo bolji nego prethodne, a to ćemo potvrditi i u derbiju – rekao je Ivanović za sajt kluba.

Partizan je polusezonu u srpskom prvenstvu završio na trećem mestu, sa 16 bodova manje od Crvene zvezde, a šest od Radničkog.

Ivanovićevo ime se pominjalo u medijima kada je u toku bio prelazni rok.

– Istina, ali sam želeo da ostanem u Partizanu iz fudbalskih razloga jer mislim da imam još mnogo da pokažem u crno-belom dresu – kazao je Djordje Ivanović.


On je u Partizanu već godinu dana.

 Što se tiče samog kluba i igrača imam samo reči hvale. Osvojili smo za tih godinu dana Kup, nažalost ne i titulu prvaka države, ali se nadam i borićemo se do kraja da je vratimo još ove godine – rekao je Ivanović.

Đordje Ivanović se povredio na početku priprema, zbog čega je propustio ostatak i još se nije vratio u ekipu.

– Dešava se nažalost, ali se nisam nadao da će ovoliko trajati i da ću ovoliko odsustvovati sa terena. Kažu da je ahil nezgodan i da zna da traje nekoliko nedelja – rekao je i dodao da nije propustio nijedan individualni trening u Beleku.

Ivanović je rekao da mu je bilo veoma teško što je bio odvojen od ekipe.

– Nikada u svojoj profesionalnoj karijeri nisam toliko pauzirao što se tiče trčanja, a uz to mi je posebno bilo teško što smo u Turskoj igrali utakmice, a ja nisam mogao na teren – rekao je on.

Naveo je da je “počeo da trčkara” i da se nada da će se za nekoliko dana pridružiti ekipi u normalnim treninzima.

Popularno