Početna Magazin Zvijezde i tračevi POTRESNO U DOMU TEODOSIĆ! Miloševa baka na lekovima za smirenje zbog nove snajke?!

POTRESNO U DOMU TEODOSIĆ! Miloševa baka na lekovima za smirenje zbog nove snajke?!

Comments Off on POTRESNO U DOMU TEODOSIĆ! Miloševa baka na lekovima za smirenje zbog nove snajke?!
0

Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin više od dva meseca su u ozbiljnoj vezi, koju kriju od javnosti, a kako oboje još nisu spremni da pričaju o detaljima veze, novinari su pokušali da kontaktiraju Miloševu baku Božidarku Trifunović kako bi prokomentarisala novu unukovu ljubav

Njoj telefon nije prestajao da zvoni, zbog čega se ona prilično potresla, otkrila je Miloševa sestra iz Valjeva.
– Miloševu baku neprestano zovu zbog njegove nove veze, svi se interesuju, ali ona ne želi da priča o Teovoj intimi – rekla je Miloševa sestra iz Valjeva, koja se javila na bakin kućni telefon i objasnila da baka ima 85 godina i da joj tog dana uopšte nije bilo dobro.
– Ona se baš potresla što su je svi zvali, žena je pila “bromazepame”. Baka je stara. Ima finih i kulturnih koji zovu, ali ima i onih koji je uznemiravaju. Molim vas, razumite. Ne želimo da pričamo o njegovoj intimi. Možemo da pričamo o svemu što nema veze sa njegovim privatnim životom – rekla je Miloševa sestra iz Valjeva. Ni Miloševi roditelji nisu bili raspoloženi da komentarišu novu snajku.
– Možemo da pričamo o Miloševim uspesima, zaista ne želimo da komentarišemo tu priču. Hvala vam na razumevanju – rekla je Zora, Teodosićeva mama.
Inače, Miloševa baka Božidarka je, dok je Teo bio u vezi sa Anastasijom ispričala da je za tu vezu saznala iz novina.
– Miloš je veoma srećan, a snajka mi je mnogo lepa – rekla je baka tada, a onda objasnila da ne sme više ništa da kaže jer joj je Miloš zabranio.
Nažalost, ovog puta komentara nije bilo.
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić upoznali su se pre nekoliko meseci, dok je košarkaš boravio u Beogradu, posredstvom zajedničkih prijatelja.
Kako su pričali ljudi koji ih poznaju, ljubavne varnice su letele od prvog trenutka, a Teo je u lepoj glumici pronašao sve što je tražio. Iako zasad ova veza funkcioniše na daljinu, Jelisaveti ne pada teško da često putuje u Moskvu u posetu svom partneru i, kako saznajemo, upravo se sprema za put.
– Jelisaveta bi ovih dana trebalo da ide u Moskvu, ona koristi svaku priliku da bude sa njim, ali ima dosta obaveza, pa ne može često da putuje tamo. I Teodosić čeka priliku da dođe u Beograd – rekao nam je izvor blizak glumici.
Podsećanja radi, Miloš je pre Jelisavete bio zaljubljen u Anastasiju Ražnatović, a ranije je bio u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović i Sofijom Rajović. Jelisaveta je pre Teodosića bila u dugoj vezi sa Vukom Kostićem.

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

EŠTON KUČER: Glumci će ostati bez posla zbog veštačke inteligencije

Glumac i investitor Ešton Kučer smatra da bi glumci mogli da ostanu bez posla zahvaljujući…