Posni kolačići koji se ne peku

Prave se brzo i veoma su ukusni!

Kada jednom napravite ove posne kolačiće, želećete da ih pravite stalno...

Sastojci:

225 grama posnog margarina

170 grama posnog mlevenog keksa

200 grama šećera u prahu

250 grama putera od kikirikija plus četiri kašike

250 grama posne čokolade

Priprema:

U posudu srednje veličine pomešajte margarin, mleveni keks, šećer u prahu i 250 grama putera od kikirikija. Mutite dok se svi sastojci sjedine, a zatim smesu sipajte u pleh obložen papirom za pečenje. Rukama ili čašom pritiskajte smesu odozgo, da biste je ravnomerno rasporedili.

Rastopite na pari čokoladu sa četiri kašike putera od kikirikija i mešajte često dok smesa ne bude glatka. Nalijte je u pleh preko prvog sloja, ostavite da odstoji sat vremena u frižideru i isecite kolač na kockice.

Koji je vaš omiljeni brzi posni kolač? Pišite nam u komentarima!


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram