Connect with us

Rijaliti

POSLE JE*ANJA NEMA KAJANJA: Isplivali intimni detalji Milija i Voljenke!

Published

on

Mili je tokom večeri ušao u sukob sa Voljenkom i izneo niz detalja koji su vezani za njihov odnos koji su imali u prošlosti

Kako se čini oni su i bili više nego bliski pa su osim seksa imali i drugih kombinacija koje su vezane za zajedničke prijatelje pa i poslovne ponude.

Voljenka je izjavila da je kupovala hranu i pozajmljivala pare Miliju, a Milutin se pre neko veče pohvalio učesnicima da je Voljenku zadovoljavao dva sata i da je i ona sama izjavila da joj je seks sa njim bio najbolji.

Rasprava je počela upravo oko toga što je izjavila Voljenka a Miliju nije prijalo uhu.

-Seks je bio pre ulaska u rijaliti kod mene u đakuziju. Smeće jedno smrdljivo reci mi kome si ti kupovala hranu, meni si kupovala hranu. Slušaj me bre kalašturo jedna, spominješ neke stvari od pre 20 godina, malo si se zaigrala. Je l” si sama rekla da sam te j***o dva sata, jel sam te terao da radiš nešto što ne treba. Ne glumi ovde žrtvu, ko te ne zna skupo bi te platio pokvarena si koliko si teška. – rekao je MIli

– Tvoj otac me je upozoravao na tebe i gorko se kajem što ga nisam poslušala, toliko stvari sam mu pomogla a on se ovako ponaša. Uradila sam što sam uradila sa njim i kajem se zbog toga. Ne možeš da se prodaš dobro džaba si bio žigolo – rekla je Voljenka.

Popularno