Početna Magazin Zvijezde i tračevi POMISLILA SAM DA JE TO TO! Potresna ispovest Kim Kardašijan o pljački!

POMISLILA SAM DA JE TO TO! Potresna ispovest Kim Kardašijan o pljački!

0
0

Epizoda rijalitija “U korak sa Kardašijanovima” koju mesecima najavljivali, konačno je ugledala svetlost dana i javnost je sada dobila priliku da čuje svaki detalj ove pljačke iz prve ruke.

Kim je u razgovoru sa sestrama, ali i s kamermanima otkrila da je bila ubeđena da neće doživeti novi dan.

– Mislim da su me stalno pratili. Znali su tačno kad ću biti sama – otkrila je Kim, a potom opisala stravičan napad koji je doživela.

– Zgrabio me za noge, a ja ispod ogrtača nisam imala ništa. Povukao me na kraj kreveta i mislila sam da će me tad silovati. Mentalno sam se pripremila na to. Ipak, nije se desilo. Vezao mi je noge i uperio pištolj u glavu. Mislila sam da sam gotova. Uhvatila sam sebe da razmišljam kako se nadam da ćeš moći normalno da živiš nakon što vidiš moje telo. Bila sam ubeđena da nema šanse da se izvučem – rekla je najveća rijaliti zvezda na svetu.

Osim ove drame, gledaoci slavnog rijalitija, imaće priliku I da vide kako je suprug slavne starlete Kanje Vest doživeo nervni slom i kakva je bila njena reakcija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentar

Preporučujemo

CIAO BELLA: Melanija se pojavila obavijena u cveće, a taj kaput je težak koliko i stan u centru Beograda (FOTOGRAFIJE DANA)

Melanija Tramp je stigla u Kataniju, povodom sastanka G7 u Italiji, obučena u prelepi kapu…