Connect with us

Film i TV

Pogledajte drugi trejler za “Fast and Furious 8” (VIDEO)

Published

on

Osmi dio kultnog serijala “Fast and Furious 8” (Brzi i žestoki 8) premijeru će imati 13. aprila a juče je objavljen i drugi trejler koji otkriva nove detalje.

 

Sad kad su Dom i Leti na medenom mjesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji vječito putuje po svijetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svijet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobjegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći cijeli svijet ne bi li spriječila anarhistu da pokrene haos na svjetskoj sceni i vratila kući čovjeka koji je od njih napravio porodicu.

U filmu “Paklene ulice 8″, Vinu Dizelu se pridružuju zvijezde iz prethodnih dijelova uključujući Dvejna Džonsona, Džejsona Stetama, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa Ludakrisa Bridžisa, Natali Emanuel, Elsu Pataki i Kurta Rasela.

(Nezavisne)

Popularno