PJEVAČICA U CENTRU SKANDALA Vesnu Zmijanac prozvali da kolegama duguje VELIKE PARE, a ona je otkrila šta je ISTINA

Pjevačica Vesna Zmijanac se u posljednje vrijeme ne pojavljuje često na javnim mjestima, već uživa u ulogi bake, koja joj najviše prija. Kad god daje izjave za medije, pjevačica ne skriva koliku sreću joj je donijela unuka Rea, pa je to bio slučaj i kada je stala pred kamere emisije “Premijera”.

– Moja Rea je, za početak, za šestoro. Priča za šestoro, živa je, nemirna je, raste brzo, pametnica. Sva ova mala djeca su sa fakultetom rođena. Preslatka je, baka je mnogo voli – ispričala je Vesna Zmijanac.Prethodnih dana pojavile su se glasine da pjevačica duguje veliki novac kolegama, te da je zbog toga čak izgubila i svoju firmu. Ona je sada otkrila šta je istina.

– Ja lično nikad nisam ni imala firmu, pa ne znam o čemu se radi. Nisam imala potrebe da imam firmu, tako da su uvijek drugi mislili o nekim stvarima. Ovo vam je jedina istina, nikad nisam imala firmu, tako da ko otvara, zatvara, kao što mnogo pišu svašta što nema veze sa mnom… Ja to više i ne pratim – iskrena je bila Vesna, demantujući priče.

Šta je pjevačica još ispričala pogledajte u nastavku.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram