PJEVAČICA SEBI DIGLA CIJENU: Ulaznica za Severinin koncert košta čak 60 eura!

Cijene za „Magic tour“ su, kažu, na evropskom nivou jer Hrvatska i Slovenija tamo i pripadaju

FOTO: expresstabloid.ba

Severinin „Magic tour“ kreće ubrzano, a ona neumorno ovih dana osmišljava stajlinge, scenu, razglasni i rasvjetni sistem u svakom velikom prostoru da bi bilo drugačije. Naravno tu je velika ekipa ljudi koji su joj od pomoći, no glavne konce vuče upravo ona.

Naredni mjesec 16. novembra Severina starta iz Splita, 2. decembra je u Beogradu, a u zagrebačkoj Areni će se pojaviti 7. decembra. A onda kaže „Slovencima će da prihaja 21. decembra u Centar Stožice“.

Ovog ljeta Severina je obišla Dalmaciju, sve značajne klubove po Crnoj Gori, zemljama Zapada no ovi koncerti zasigurno izazivaju najveću pažnju njenih magičnih nastupa, kako ih je i nazvala, jer upravo su tako i osmišljeni. A da li su već „magične“ cijene to ne znamo, ali možemo da pretpostavimo.

Cijene su, kažu, na evropskom nivou jer Hrvatska i Slovenija tamo i pripadaju. U tom stilu su i određene karte pa najniža kategorija košta 21.90 eura. Potom, 29.90 eura, pa manje deset cent od 60 eura. Super je Severina sve zamislila jer svima je previsoka cijena kada kažemo 60 eura ali 59.90 eura malo blaže zvuči za džepove onih koji to sebi mogu priuštiti.

Pa i ova najniža od 30 eura manje deset centi, ako se razmišlja da iz jedne kuće idu najmanje dvoje previsoka je. Ali, ko voli Severinu i iznenađenja koja ona nudi neće im sigurno biti puno.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram