Pevačica saslušana zbog ubistva

Komšinica Ljupke Stević je ubijena njenim pištoljem i pevačica od tada nema mira.

Pevačica Ljupka Stević je nedavno saslušana po drugi put zbog ubistva koje se dogodilo u njenom naselju. Tada je jedna komšinica ubijena NJENIM pištoljem, odnosno, pištoljem koji je bio u Ljupkinom vlasništvu, a ona istakla da joj je prethodno ukraden.

"Nesreća se dogodila pre dve godine i ispostavilo se da je ta osoba usmrćena pištoljem koji se vodio na Ljupku. Kako policija nije imala sve dokaze, slučaj je vraćen na početak i ona je ponovo saslušana", rekao je izvor za "Kurir".

Međutim, pevačici navodno nije prijalo što je opet pozvana da razgovara o ovom slučaju, a kada su joj tražili da ponovo ide na poligraf, napravila je scenu u policijskoj stanici i, kako tvrdi izvor, drala se na inspektore.

"Tačno je da sam bila neprijatna, ali kako bi vama bilo da vas saslušavaju za teško krivično delo. Uvek sam tu za organe reda, koje izuzetno poštujem. Ljudi samo rade svoj posao, i to najbolje što mogu u cilju svih nas, ali, eto, desilo se da sam tog dana bila nervozna i izvinjavam se zbog toga", istakla je Ljupka Stević za ovaj list i dodala:

Ubijala životinje, sada njoj prete smrću!
"Nemam nikakve veze sa ubistvom. To odgovorno tvrdim, a pištolj mi je ukraden još pre tri godine. Ja sam već tim povodom saslušana i pristala sam na poligraf koji je pokazao da govorim istinu. Sada nisam želela to da uradim, jer sam tada doživela stres, nije nimalo prijatno odgovarati na takva pitanja", zaključila je ona.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram