Connect with us

Politika

Pavić: Kada su svi mislili da će DNS biti oslabljen nakon odlaska jednog broja ljudi pokazalo se da je postao jači

Published

on

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić rekao je danas u Zvorniku da ta stranka želi dati doprinos u razvoju Republike Srpske.

– Kao okvir svega toga vidimo jačanje dejtonske Republike Srpske, ekonomiju i zapošljavanje, smatrajući da su to elementi na kojima se može razvijati i voditi Republika Srpska – rekao je novinarima Pavić, nakon izbornih skupština Gradske organizacije žena i Gradske organizacije mladih DNS.

Ističući da je bilo zadovoljstvo prisustvovati izbornim skupštinama žena i mladih DNS, Pavić je rekao da se na tim skupovima osjetila izuzetna snaga, energija i želja da se gradi Zvornik, da doprinos u ukupnom razvoju Republike Srpske, sačuvaju dobra ove zemlje i da se njeguju dobri odnosi sa Srbijom.Pavić je dodao da je snaga i energija žena i mladih DNS usmjerena i na razvoj lokalne zajednice, kao i na dalje jačanje DNS.

– Kada su svi mislili da će DNS biti oslabljen nakon odlaska jednog broja ljudi, pokazalo se da je DNS izvršio samo provjetravanje svojih redova i postao jači i stabilniji – rekao je Pavić i dodao da je najvažnije što su članstvo i glasači ostali vjerni DNS.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Zoran Obrenović rekao je da je formiranje Gradske organizacije žena i Gradske organizacje mladih DNS učinjen prvi korak ka formiranju novog Gradskog odbora DNS.

Za predsjednika Gradske organizacije žena DNS Zvornik izabrana je Ivana Memedović, a za predsjednika Gradske organizacije mladih DNS izabran je Dobrica Kucalović.

Popularno