Ovim horoskopskim znacima avgust donosi velike promene nabolje: Jeste li među njima?

Avgust je mesec u kojem neki odlaze na godišnji odmor, drugi sabiraju utiske sa letovanja, a roditelji polako pripremaju svoju decu za novu školsku godinu. Zvezde kažu da će avgust za neke horoskopske znake biti mesec za pamćenje. Da pojasnimo u ovom mesecu će im se dogoditi velike životne promene nabolje.

FOTO: Happy.tv

Bik

Ovaj horoskopski znak čeka u avgustu prava harmonija. Zato treba 

Zbog toga treba da iskoristite tu dobru energiju kako biste rešili međuljudske probleme koji vam već duže vreme predstavljaju teret.Ako ste se u svađi sa nekim prijateljem, članom porodice ili partnerom, ovo je mesec kada padaju pomirenja. Šta god da započnete u avgustu, sve će vam ići od ruke. Usudite se! 

Blizanci

Na radnom mestu vam je dobro, ali imate potrebu za novim poslom „sa strane“ te radite nešto što vas ispunjava? Zašto to ne bilo dalje obrazovanje koje nema nikakve veze s vašim zanimanjem? Ili društveni angažman koji će vam dati potrebnu ravnotežu?

Prihvatite se toga i primetićete koliko je lako.  Konačno ćete raditi stvari koje želite i volite.

Rak


Duži vremenski period osećate da vam malo nedostaje do potpune sreće, ali nikako da se usudite da iskoračite iz zone komfora i promenite nešto.

Već dugo razmišljate da se osamostalite?

Uradite to! Želite da na poslu započete novi veliki projekat? Usudite se! Sada je pravo vreme za to, a dodatna energija koju ćete dobiti u avgustu pobrinuće se da sve prođe onako kako ste zamišljali.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram