Connect with us

Zvijezde i tračevi

Ovako danas izgleda junakinja filma “Nataša”

Published

on

Publika je i dalje zna kao malu Natašu, junakinju istoimenog filma u režiji Ljubiše Samardžića koji je za Tijanu Kondić bio odskočna daska u glumačke vode. Ipak, nije sve išlo po planu – Tijana nije više u glumačkom svijetu, izgubila se iz javnosti i mnogi i ne znaju kako sad izgleda i šta radi.

Tijana je bila učenica Pete gimnazije, kad su je u školskom dvorištu primjetili kao potencijalnu kandidatkinju za glavnu ulogu u novom filmu Ljubiše Samardžića. Slikali su je, a Samardžić je navodno slučajno video njenu fotku i izabrao baš nju, među skoro 500 djevojaka koje su bile uzete u obzir za Natašu.

Dramatična priča o buntovnoj kćerki ubijenog policajca koja u svijetu punom korupcije pokušava da sazna ko joj je ubio oca naišla je na sjajne reakcije i publike i kritike, a Tijana je osvojila Zlatnu mimozu u Herceg Novom, zatim nagradu Najbolji naturščik na Filmskom festivalu u Nišu, Zlatnu arenu u Puli i Statuetu slobode na festivalu u Sopotu.

Taj uspjeh donio joj je uloge u filmovima “Bumerang”, “Ledina”, “Sistem”… Ipak, kad je završila gimnaziju i pokušala da nastavi glumačku karijeru – nije baš išlo po planu.

Tijana je triput pokušala da upiše Fakultet dramskih umetnosti i, uprkos talentu i iskustvu, nije uspjela. Odlučila je da upiše svjetsku književnost na Filološkom fakultetu i samo se izgubila sa scene.

Danas ima 33 godine i izgleda ovako.

Tijana i dalje povremeno ide na kastinge, ali se više posvetila drugim vrstama umjetnosti – multimedijalnim izložbama, književnosti…

(Pulsonline.rs)

Popularno