OTVORENO O NJIHOVOM ODNOSU Progovorila vanbračna ćerka Zorice Brunclik: Majka čeka da od nje tražim pomoć, a ja TO NE ŽELIM!

Zorica Brunclik i dalje ne mari za svoju najstariju ćerku Mariju (46), koju je dobila sa 18 godina u vanbračnoj zajednici. Pevačica se nije setila ni da je pozove na rođenje svoje unuke, odnosno Zlatine ćerke Milice.

  • Nismo bili kod Zorice, nisu nas još zvali. Neka je Milica živa i zdrava, to je najbitnije. Čujemo da je sve u redu i da je Zlata dobro. Čitamo i novine, pa sve vidimo. Ne zameramo im ništa, svako od nas ima svoj život. Molim vas da nas razumete i da nas ne pitate ništa više. Mi ne bismo voleli ništa da komentarišemo - bili su jasni Marija i Neša, koji ne žele da se eksponiraju u javnosti.

Svojevremeno su više puta istakli da vode miran život kod njega u Obrenovcu.

  • Živim skroman život, radim skroman posao, sredio sam kuću posle poplave i sad lepo izgleda. Srećan sam u njoj i srećan sam pored Marije. Ona dođe kod mene na nekoliko dana, ali i ja odem kod nje - otkrio je ovaj skromni momak.
  • Marija i ja još nismo muž i žena i ništa zvanično, ali i da jesmo, nikada ne bih tražio ništa od Zorice. Ako sam ja glava kuće, voleo bih da to tako bude. Samo mogu da se zahvalim Zorici što je rodila takvo dete kao što je moja Marija, jer skromnost je ipak najveća vrlina.

Naime, o Mariji kao i o njenom ocu se malo zna. Njen tata je Ahmed Ćelović iz Priboja, nekadašnji fudbaler Priboja, a kasnije i Rijeke. Ljubav između njega i Zorice desila se davne 1977. godine. Priča se da su sve pesme koje je tada Zorica pevala bile posvećene baš Ahmedu.

Pevačicina najstarija naslednica i dalje živi blizu Obrenovca, gde njena majka nikada nije došla.

Marija definitivno ide maminim putem, pa tako redovno peva po slavljima. Međutim, kako upućeni tvrde, Zorica joj nikada nije pomagala oko karijere.

- Aktivno se bavim pevanjem i usavršavam se kroz rad, ne kažem da se kasnije neću proslaviti. Moja želja je da se afirmišem kroz neki festival. Nije problem da mi majka i očuh pomognu, ali oni čekaju da im kažem da to urade - ispričala je Marija svojevremeno za medije.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram