Connect with us

Rijaliti

OTKRIVAMO SVE TAJNE LUNINOG UGOVORA SA “ZADRUGOM”: Tražila iste uslove kao Kija, ALI I JOŠ JEDNU VAŽNU STVAR!

Published

on

Đoganijeva je od čelnika Pinka zahtevala da ima isti honorar kao Kristina Kockar u prvoj sezoni, kao i da ima pravo na redovne posete psihijatru

Luna Đogani tražila je za učešće u “Zadruzi 2” iste uslove kao Kristina Kija Kockar u prvoj sezoni ovog rijalitija, ekskluzivno otkriva Hit! Blogerka je na pregovorima sa Željkom i Milicom Mitrović rekla da će se takmičiti u najgledanijem šou-programu samo ako dobije sve ono što je i bivša supruga Slobe Radanovića u prvoj “Zadruzi”.

Pevačeva nekadašnja ljubavnica očigledno puca navisoko i smatra sebe najvećom zvezdom druge sezone, pošto se nije libila da Pinku dostavi podugačak spisak zahteva.

– Luna je rekla da će pristati da uđe u “Zadrugu” ukoliko dobije sve ono što je i Kija u prethodnom rijalitiju. Vrlo samouvereno tražila je Kristinin honorar od 3.000 evra sedmično, što znači da će po izlasku iz ovog šou-programa biti bogatija za čak 120.000 evra! Upravo toliko je zaradila i Radanovićeva bivša supruga u prvoj sezoni – otkriva naš dobro obavešten izvor blizak produkciji.

Prema njegovim rečima, basnonoslovni honorar bio je samo jedna od stavki na Luninom spisku želja.

– Po ugledu na Kiju, ugovor je potpisala u prisustvu advokata kako bi se osigurala da sve odredbe budu ispunjene, ali i da bi deo honorara dobila unapred. Upravo od tog novca je ocu Gagiju Đoganiju kupila novi automobil. Zanimljivo je da u ugovoru postoji stavka po kojoj Luna ne može da bude kažnjena novčano, kako ne bi ponovo ostala bez većeg dela zarade zbog kršenja pravila – priča naš sagovornik.

Kako saznajemo, jedna od klauzula u ugovoru je i da Đoganijeva ima pravo na pomoć psihijatra, kod kog ide već dva meseca.

– Ona je posle prve “Zadruge” bila u pravom nervnom rastrojstvu i teškoj depresiji zbog Slobe. Zato je i krenula kod psihijatra, koji joj je pomogao da se izvuče iz krize. Đoganijeva pije antidepresive, pa će morati kod lekara i po nove recepte za terapiju koju uzima svakodnevno. Zbog toga će nekoliko puta mesečno napuštati rijaliti – otkriva nam izvor.

On dodaje da su bivšoj Slobinoj ljubavnici mnogi zamerali to što je u “Zadruzi” bila aljkava i imala prljavu i neurednu kosu:

– Zato je tražila da ima pravo i na frizera, kao i na posete jednom kozmetičkom salonu. Luna je u nekoliko navrata na pregovorima ponovila da želi isti tretman kao Kija, a da će zauzvrat opet da im napravi šou.


Gagi Đogani kaže da je njegova ćerka Luna ušla u “Zadrugu 2” zbog para, ali i da bi napokon skinula etiketu ljubavnice!
U rijalitiju je zbog novca, ali i želje da ispravi to što su je u prvoj “Zadruzi” etiketirali kao ljubavnicu i rasturačicu brakova. Očekujem da se ovog puta pokaže u drugačijem svetlu. Posavetovao sam je da ne menja sebe, već da bude ono što jeste. Narod ju je takvu zavoleo –
 kaže frontmen grupe “Fanki dži”.
On dodaje da je ćerku podržao u odluci da ponovo živi pred kamerama:
– Prvo je moj bratanac Adam potpisao ugovor, a zatim su pozvali Lunu i rekli da ne vide “Zadrugu 2” bez nje. Bila je priča da i ja uđem, ali sam odbio. Ne mogu da izguram toliko dug period tamo. Bojim se da bih napravio neki lom.
Poznati denser osvrnuo se i na Kristinu Kiju Kockar, koju je tadašnji muž Sloba Radanović prevario upravo sa njegovom ćerkom.
– Kao Lunin tata, nemam problem ni sa kim, mogu svakog da pogledam u oči. Kad bih sreo Kiju, javio bih joj se. Čestitao sam joj kada je pobedila u “Zadruzi” – podseća Gagi

Popularno