Connect with us

Rijaliti

OTKRIVAMO NAJČUVANIJU TAJNU PINKOVOG RIJALITIJA: Kija, Luna i Sloba zvezde “Zadruge 2”?!

Published

on

A. Spasojević | 16.05.2018. | 23:56

Sloba Radanović, njegova supruga Kristina Kockar i ljubavnica Luna Đogani uveliko pregovaraju sa produkcijom o ulasku u drugu sezonu popularnog rijalitija, koja kreće u septembru

Pevač Sloba Radanović, njegova supruga Kristina Kija Kockar i ljubavnica Luna Đogani biće zvezde “Zadruge 2”, koja kreće već u septembru!

Kako Informer ekskluzivno saznaje, najpopularnija trojka u Srbiji uveliko pregovara sa čelnicima televizije Pink o ponovnom ulasku u rijaliti. S obzirom na to da je njihova priča zaintrigirala publiku i oborila sve rekorde gledanosti, Kija, Luna i Sloba su od produkcije dobili ponudu koju nisu mogli da odbiju!

NEPRISTOJNA PONUDA Njih dve će imati duplo veće honorare, a Radanović, koji se devet meseci mučio bez dinara, ovog puta će imati odličnu platu

Njih troje će biti zvezde druge sezone “Zadruge”, koja će krenuti odmah u septembru, posle kratke letnje pauze. Kristina, Luna i Slobodan su u nekoliko navrata napuštali rijaliti da bi pregovarali sa produkcijom, koja je spremna da dobro odreši kesu kako bi publika mogla da gleda nastavak ljubavne sage. Njih dve će imati duplo veće honorare, a Radanović, koji se devet meseci mučio bez dinara, ovog puta imaće odličnu platu. Toliko novca oni ne mogu da zarade za nekoliko godina, tako da su svi zagrejani za ovu ideju tvrdi dobro obavešten izvor za Informer.

(VIDEO) LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM! RUŠILA PAB, vrištala i UDARALA SLOBU iz sve snage: Mrzim te, ološu, zbog tebe sam LUDA!

On dodaje da je upravo to ta velika tajna koju sve troje trenutno kriju i o kojoj šuškaju u šiframa po ćoškovima, ili ispod prekrivača. Sada je napokon jasno da, kada pevač kaže supruzi ili ljubavnici: “Znaš da o tome ne možemo da pričamo”, misli na pregovore oko ulaska u “Zadrugu 2”.
Otkad su dobili nepristojnu ponudu od čelnika Pinka, razmatraju šta da rade. Načelno su pristali, ali će ugovor potpisati tek kad se završi prva sezona. Kako bi ostali interesantni publici, ali i digli sebi cenu, odlučili su da zavrte igru. Zato Luna glumi da je raskrstila sa Radanovićem, a on se naprasno približio ženi i odjednom se pravi da nije siguran da li želi da se razvede. Izgleda da će rasplet

ZAVRTELI IGRU
Kako bi ostali zanimljivi publici, Luna glumi da je raskrstila sa Slobom, a on se približio ženi

ove priče sačekati jesen i nastavak šou-programa – veruje naš sagovornik.

Da su postali rijaliti igrači, pokazuje i to što je pevač pristao da u ponedeljak uveče proslavi prvu godišnjicu braka sa Kristinom u hotelu. Za to vreme, Luna je iznenađujuće smireno saopštila Mikiju Đuričiću da je za sva vremena završila sa Radanovićem, pa je pokupila svoje stvari i prešla da spava u pab.

Supružnici su uz večeru analizirali svoj brak, a Kija je priznala Slobi da se kaje što mu nije rekla da ga voli čim se priključila rijalitiju. On je otkrio da veruje da bi se njihov brak učvrstio da su zajedno ušli u “Zadrugu”, na šta se Kockareva složila sa njim, a zatim se rasplakala. Njih dvoje su potom zajedno legli u bračni krevet, ali se pevač ubrzo požalio kako se guši zbog alergije i prešao u dnevnu sobu.

(VIDEO) LUNU JE OVO DOTUKLO: Istrčala je iz Bele kuće kad je videla INTERVJU KIJE I SLOBE!

Popularno