OTKRIVAMO:Momci iz benda Dijamanti, imaju NAJSKUPLJI spot na estradi!

Momci iz benda Dijamanti, za malo da ostanu bez spota za novu pjesmu „Godinu dana“ i sasvim je sigurno da će dugo pamtiti snimanje ovog spota, zbog peha koji im se desio.

Naime, pjevač Mladen, kao i cijela ekipa, je došao raspoložen na snimanje, ne sluteći šta ih čeka. Sve je bilo spremno za snimanje, a veliki broj statista je bio prisutan. Snimanje je počelo i ništa nije nagoveštavalo da se neće završiti dobro, sve do momenta kada su momci trebali da plate spot. Novac, koji je bio u Mladenovoj torbici je nestao!

„Dogovor je bio da snimimo spot, pa da na kraju snimanja damo dio novca za snimanje, a drugi dio kada spot bude gotov. Međutm, kada je sve završeno, krenuo sam do pulsta gdje je stajala torbica sa novcem, ali torbice nije bilo, a samim tim ni novca“-rekao nam je Mladen.

Iako je na snimanju bilo mnogo statista, a većina je već otišla sa snimanja, nije bilo nikakve šanse da pronađu „krivca“ za nestanak torbice. Da stvar bude gora, u torbici je bio cio iznos za spot.
„Mi kao ekipa, uvijek gledamo kako da troškove što prije otplatimo, pa smo se dogovorili da platimo odmah cio spot, jer nam je tako bilo lakše, pa je nesreća sa nestankom torbice utoliko bila još veća, jer smo poneli cio iznos za spot. Sreća pa je ekipa Tropikal je razumjela situaciju, pa su nas sačekali za plaćanje“-otkrio je pjevač benda, Mladen.

Momci iz benda nisu želeli da otkrivaju o kojoj sumi je reč, saznali smo da se radi o 5 000 eura, pa se lako dolazi do računice da su momci spot ustvari platili 10 000 e, ako se računa i novac koji je nestao.

Mi vam predstavljamo spot za novu pjesmu benda Dijamanti:

https://youtu.be/NeQ7_J-p9-APratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram