OSTRVO NAJIZOPAČENIJEG S***A! Gosti plate 5.700 evra, pa biraju između 60 devojaka, a onda kreće POTPUNO IŽIVLJAVANJE, droga, opijanje i orgije!

Svaka mušterija dobija svoju sobu s pogledom na okean, poslugu, potpunu sigurnost i kuvare spremne da ispune svaku želju

FOTO: Pixabay

Kontroverzni četvorodnevni seks-festival kojem u ponudi stoji "neograničena konzumacija droga, opijanje i orgije sa prostitutkama", nakon što je izazvao veliki bes prošle godine u Kolumbiji, biće održan i ove godine.

Sve se odigrava na privatnom karipskom ostrvu gde gosti mogu da ispune svoje seksualne fantazije, "zabavljajući se kao milijarderi", kažu organizatori.

U paket po ceni od gotovo 5.700 evra ulaze devojke po izboru, seks uživo, zabave na luksuznim jahtama i iznenađenja.

Obećavajući zabavu života, svaka karta pokriva neograničene zalihe kondoma, alkohola i hrane u periodu od 14. do 17. decembra.

- Imamo 30 karata za 30 gostiju, svaka karta uključuje društvo dve lepe devojke svakog dana za neograničenu količinu seksa tokom četiri dana. Celo ostrvo je na raspolaganju našim gostima. Mi ga zovemo "ostrvo seksa". Dozvoljena je upotreba droge i naše devojke ih takođe konzumiraju - navode organizatori.

Prošlogodišnji događaj je izazvao ogroman bes javnosti, uz kritike da je odvratan i jeziv. Između ostalog, gostima su nudili 30 minuta nasamo sa 16 devojaka odjednom.

Organizatori sad tvrde da su premestili razvratno carstvo na novu lokaciju zbog sigurnosnih razloga.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram