Connect with us

Politika

OPASNO, NATO KANDIDATI IMAJU PLAN ZA RAT! Janković, Jeremić i Obradović spremni na sve zbog vlasti!

Published

on

Informer

Janković, Jeremić i Obradović dogovorili plan u pet tačka za izazivanje haosa i sukoba tokom izbornog dana i večeri… Podneće na stotine prigovora, provociraće svađe i tuče na biralištima, organizovaće napade sami na sebe, tvrdiće da su glasovi pokradeni na Kosovu, gađaće RIK jajima…

NATO predsednički kandidati okupljeni u neformalnoj ‘JOJ koaliciji’ – Vuk Jeremić, Boško Obradović i Saša Janković – dogovorili su plan u pet tačaka za izazivanje haosa i sukoba u Srbiji tokom izbornog dana i noći, otkriva Informer!

Naš izvor, jedan od najbližih saradnika Vuka Jeremića, preneo nam je neke detalje paklenog plana koji treba da se realizuje u nedelju 2. aprila.
Plan u pet tačaka
1. Podneti na stotine prigovora, napraviti privid opšte neregularnosti
2. Provocirati pristalice SNS pred biralištima, izazivati svađe i tuče
3. Režirati napade na predsedničke kandidate na biračkim mestima
4. Tokom izbornog dana govoriti o velikoj krađi glasova na Kosovu
5. Širom Srbije organizovati napade na funkcionere i pristalice opozicije
Na kraju, 2. aprila u 21 h proglasiti ‘izbornu krađu’ i pozvati građane na demonstracije ispred RIK
Prema njegovim rečima, spremaju se režirani incidenti i fizički sukobi na biračkim mestima, koji će potom biti korišćeni u medijsko-propagandnom ratu i pokušaju izazivanja ‘obojene revolucije’ u Srbiji.
Prave spiskove ‘meta’
Dogovoreno je, kako saznajemo, da kontrolori JOJ koalicije podnesu na stotine prigovora, da provociraju svađe i tuče na biralištima, organizuju napade sami na sebe, da lansiraju priču o krađi glasova na Kosovu, a već je spremna i akcija gađanja jajima centrale Republičke izborne komisije!
Prva tačka plana predviđa da JOJ koalicija podnese što više prigovora na glasanje, čak i za najmanje sitnice.
– Potrebno je napraviti privid opšte neregularnosti sa što više prijava i prigovora koji će kasnije biti korišćeni kao dokaz neregularnih izbora – navodi naš izvor i napominje da je kao druga tačka plana dogovoreno da se ispred biračkih mesta provociraju pristalice SNS i Vučića.

– Ideja je da probaju da izazovu svađe i tuče za koje bi onda okrivili režim. Aktivistima na lokalu je već naloženo da naprave spiskove ‘nervoznih naprednjaka’, ljudi pogodnih za provokaciju za koje se pretpostavlja da bi mogli agresivno da odreaguju na provokaciju – otkriva sagovornik Informera.
Prema njegovim rečima, treća tačka ovog plana jeste ‘režija napada’ na predsedničke kandidate i njihove poznate pristalice i funkcionere, i to na biračkim mestima!
– Kada Jeremić, Janković, Obradović, njihovi bliski saradnici i poznate pristalice budu glasali, na biračkim mestima će se pojaviti provokatori koji će ih vređati i napadati kako bi se za to, takođe, optužila vlast… – objašnjava izvor našeg lista.

U četvrtoj tački plana posebno se apostrofiraju izbori na Kosovu.
– Tokom celog izbornog dana će se saopštavati da se tamo odvija navodno velika krađa. Jeremić, Janković i Obradović računaju da će Vučić na kraju glasanja ukupno imati nekoliko procenata više od 50, pa će onda oni ići sa pričom da su ti glasovi pokradeni na Kosovu, kao što je to činio Milošević devedesetih godina… – objašnjava sagovornik Informera.
Šarović: Vuče, hoćeš li kod dede Murat-age!?
Funkcioner SRS Nemanja Šarović pozvao je juče na Tviteru Vuka Jeremića da se ne stidi svog bošnjačkog porekla i da više ne skriva činjenicu da je direktni potomak Murat-age Pozderca, poslednjeg turskog gospodara Cazinske Krajine.
Povod za ovaj poziv bio je Jeremićev početak kampanje iz sela Ježevice kod Čačka, iz kuće svojih predaka po očevoj liniji.
“Krenuli iz Ježevice, iz Miškove kuće. Pre njega Bogoljubove. Pre njega Mikaševe. Pre njega Mićove. Pre njega Jeremijine…”, napisao je Jeremić na Tviteru, na šta mu je Šarović odmah replicirao:
“A Šerif Buljubašić? Hakija i Hamdija Pozderac, Murat-aga? Verovatno kampanju završavaš u Murat-aginoj kući?”
Konačno, peta tačka ‘paklenog plana’ predviđa da aktivisti JOJ koalicije tokom izbornog dana organizuju i potom prijave na desetine napada na funkcionere i pristalice Jankovića, Jeremića, Obradovića i ostalih širom Srbije, od čega bi se onda pravili ‘medijski slučajevi’.
Kulminacija ovog plana, kako otkriva sagovornik Informera, desiće se u izbornoj noći, kada počnu da pristižu prvi rezultati izbora…
– Dogovor je da u 21 čas na zajedničkoj konferenciji za medije Jeremić, Janković i Obradović proglase veliku izbornu krađu i pozovu ljude na proteste. Plan je da se sa gnevnim građanima potom okupe ispred Republičke izborne komisije i zaspu zgradu jajima. To bi, zapravo, bio tek početak dramatične noći u kojoj, kako su i sami već rekli, ne bi prezali ni od ozbiljnijeg nasilja – zaključuje on.
‘Otporovi’ tragovi
I dok niko u JOJ koaliciji juče nije hteo da komentariše – ni da potvrdi, ali ni da demantuje – naša saznanja, potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže za Informer da je plan koji spremaju Janković, Obradović i Jeremić samo jedan u nizu dokaza da žele da u Srbiji izazovu haos i nemire.

– Verovatno su zato i javno zatražili pomoć NATO i nekih centara moći u EU. Zato su u svoje redove doveli i ljude iz nekadašnjeg ‘Otpora’. Očigledno je da nam spremaju makedonski, ukrajinski ili rumunski scenario – ističe Jovanov, napominjući da je zato važno da im se građani Srbije suprotstave na izbori.

Popularno