ONA MISLI DA TAKO TREBA DA RADI

Darko Lazić otkrio da njegova ćerka Lorena JOŠ UVEK nije upoznala brata

FOTO: DARKO LAZIĆFOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Darko Lazić nedavno je postao otac po drugi put, kada mu je verenica Marina Gagić na svet donela sina Alekseja, a sada je otkrio i detalje koje javnost ne zna.


"Sve je super. Plašim se još uvek da menjam pelene, jer je još mali, nema ni dve nedelje, ali uvek se budim sa Marinom i pravim joj društvo", rekao je Darko.


 Pevač iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, kojoj je majka skoro proslavila rođendan, na kojem folker nije bio prisutan.

 

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

 

Kako je poznato, Ana i Darko nisu u najboljim odnosima, a Lazić je bio sprečen da dođe na proslavu ćerkinog rođendana, koji je njegova bivša supruga organizovala na dan kada je on nastupao.

Lorena još uvek nije upoznala svog malog brata Alekseja, a pevač ne krije koliko bi voleo da se to desi.

Lazić ne krije koliko bi voleo da se to desi u što skorije vreme.

 Darko Lazić
DARKO LAZIĆFOTO: ANA PAUNKOVIĆ

"Nažalost, još nije. Nadam se da će u skorije vreme. Baš bih voleo da se upoznaju", izjavio je Darko i priznao kako se to nije dogodilo čak ni putem video poziva.


 "To morate nju da pitate. Ona ima svoj život i misli da tako treba da radi, neću da se mešam u njen život. Njen život, njena stvar. Želim joj sve najlepše", poručio je Darko, koji i dalje planira da obeleži ćerkin rođendan, ali još uvek ne zna kada će se to desiti, budući da je pevačica na odmoru s naslednicom.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram