“ONA JE ZLO, DNO DNA OD OSOBE” Pjevačica žestoko oplela po koleginici Andreani Čekić

Andreana Čekić prošle sedmice žestoko se posvađala sa svojim novim momkom Markom Miloševićem u jednoj kafani u Skadarliji, i to naočigled mnogih gostiju, a kada je on bacio sto, pjevačica Nataša Matić doživjela je šok.
– Doživjela sam veliku neprijatnost od Andreane Čekić. Ničim izazvana, ona je napravila haos, ne znam šta joj je bilo, možda je poludjela kada je vidjela mene, pošto smo imale istog momka – Acu Čergara, muzičara, pa je možda i dalje ljubomorna na mene – rekla je pjevačica, koja je prisustvovala sceni.

Nataša Matić je otkrila do tada nepoznate detalje o Andreani.

– Andreana je bila iskrivljena od alkohola. Bila je sa svojim momkom ili ljubavnikom, ne znam šta joj je. Kada sam ušla u kafanu s prijateljima, ona je počela ironično vikati moje ime i prezime. Taman što smo naručili piće, Andreana i Marko započeli su svađu jer je valjda on gledao u našem pravcu. Onako pijana, počela se raspravljati s njim, a poslije tog haosa on je prišao do našeg stola, zgrabio sto i bacio ga na pod. Ja sam ostala u šoku. Mogao me povrijediti, ni krivu ni dužnu. Ma cijeli sto je bacio na pod. A zamislite, Andreana je sve to gledala i smijala se. Ona je zlo, dno dna od osobe. Nema ko nju nije vucarao i razvlačio po Beču – naglašava ona.
Nataša ogorčeno dodaje da Andreana ima nešto protiv nje, ali da ona ne zna šta je u pitanju.

– Možda je to zbog bivšeg momka jer sam bila s Acom, kao i ona, mada je to davno prošlo, nema tu više ništa. Ko zna, možda joj je u podsvijesti ostala ljubomora prema meni. Šta god da je, ja sam istraumirana zbog njene svađe s Markom. Srećom, nisu me povrijedili, nisu ni mog prijatelja, ali ona treba da ide na psihijatriju da se liječi. Ostala je i bez muzičara jer niko neće više s njom da radi, ona je zlo jedno. Samo pravi skandale i razvodi muškarce, po tome je poznata – kaže Nataša, koja je zvijezda romskih svadbi po dijaspori.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram