Connect with us

Zvijezde i tračevi

“On ne preza ni od čega, ne mogu više ovo da trpim!” Folk pevačica prolazi kroz pakao u Beču, bivši muž ne odustaje od namere da joj oduzme sina

Published

on

– Lagao je o svojoj biografiji. Kad sam bila u četvrtom mesecu trudnoće, saznala sam ko je. Osoba koja ima karakter ne bi deset dana pošto sam izašla iz stana dovela ženu za koju svi znaju ko je i šta je – kaže Selma

Selma Bajrami bila je prinuđena da se obrati agenciji za zaštitu žena u Beču, u kojem živi sa svojim sinom, kako bi se zaštitila od tužbi i prijava socijalnoj službi od strane njenog bivšeg muža Muja Musića koji, kako Selma kaže, pokušava da joj oduzme sina!

– Samo hoću da sjaše više s mene. Meni je opet pre neki dan došla socijalna služba na vrata. Non-stop nešto izmišlja, kako ja ostavljam dete, kako ga zapostavljam… Kada sam na nastupu, u sigurnim je rukama, čuva ga moja mama. Prijavila sam se u jednu agenciju za zaštitu žena, jer više ne znam kako od njega da se odbranim, stalno se vučem po sudovima zbog njegovih neosnovanih tužbi, stalno mi šalje socijalne službe, ne mogu više to da trpim. Svašta radi, spletkari, čak sumnjam, mada nisam sto odsto sigurna, da su osobe koje su mene zastupale prenosile informacije suparničkoj strani i sad radim na tome da prikupim sve dokaze. To je stvarno pakao, ali to se ne vidi na meni, ja sam uvek nasmejana i samo guram napred. Tek ću dokazati dušmanima da mogu da se izborim sa svim nedaćama, uspeh im je najveća kazna – kaže Selma.

Selma i njen sin Daris već nekliko godina žive u vili koja se nalazi na velikom imanju nadomak Beča i pevačica tvrdi da njen bivši muž ne može da pronađe nijednu grešku i zamerku u odgajanju njihovog sina.

Foto: Telegraf

Kako kaže, on je taj koji ga zanemaruje.

– Moj bivši muž mi dete predaje kao paket sa 15 metara razdaljine. Kada mu ga dajem, on mi uopšte ne prilazi, niti me gleda u lice, niti mi se obraća, iz kog razloga, ne znam. Čak mi ni na poruke ne odgovara kada se dogovoramo o detetu, i dalje imamo tešku komunikaciju. Osim što se svim silama borio četiri godine na sudu da mi oduzme dete, nakon čega smo dobili rešenje o zajedničkom starateljstvu, on me i dan-danas maltretira, šalje socijalne službe da bi mi našao neku mrlju u odgoju našeg deteta koje je divno. Ide u školu, umiljato je, puno emocija. Na svu sreću, nasledilo je dobrotu, poštovanje, ima nekih svojih bubica kao druga deca, ali je zaista dete za primer i ja ga odgajam bez ikakvih propusta – kaže Selma.

– On po odluci suda ima pravo da ga viđa svakog petka, i svaki drugi vikend. Tri meseca sam bila u Bosni pošto sam imala turneju. On niti je zvao, niti je pitao za dete. Štaviše, ja sam zvala da ga vidi putem video-poziva, on ni to nije hteo. Ja to radim zbog sreće svog deteta, dete treba da ima oca, da ima muške navike, da sa njim igra fudbal, da ga otac vodi na plivanje, da ga nauči da vozi bicikl, mada ja sve to radim umesto njega. Ne branim mu kontakt s ocem, evo, šest poslednjih vikenda su proveli zajedno, prema tome, ne shvatam šta hoće više od mene.

Foto: Instagram/selmabajrami.star

Kako Selma kaže, tek je u 4. mesecu trudnoće saznala ko je Mujo.

– Šta reći za osobu koja u tri godine promeni dve žene i ima dvoje dece sa dve različite žene. On gazi preko svega, ne preza ni od čega. Nezadovoljan je svojim životom ili nikad nije prestao da me voli, nikad me nije preboleo, pa mi se sada sveti. Lagao je o svojoj biografiji. Kad sam bila u četvrtom mesecu trudnoće, saznala sam ko je. Osoba koja ima karakter ne bi deset dana pošto sam izašla iz stana dovela ženu za koju svi znaju ko je i šta je – kaže Selma.

Kako pevačica kaže, dečka trenutno nema.

– Dečka nemam i ne nameravam da ga imam dok ne budem sigurna da je taj muškarac pravi. Ne pada mi na pamet da mi dođe neki parazit da uživa ovde u svemu što sam stvorila. Mora da bude gospodin, koji će da me poštuje i da imamo ljubav, bez toga ništa. Nisam onaj tip žena koje samo zažmure, pa hajde. Možda bi mi put bio mnogo lakši da jesam, ali ovo je bio moj izbor, tu sam gde jesam i šta mi fali? – završava pevačica.

Advertisement
Advertisement

Popularno