OGROMNO SRCE SLOBE RADANOVIĆA: Kupio minđuše Cece Ražnatović na HUMANITARNOJ AUKCIJI, a ono što će uraditi sa njima ZASLUŽUJE SVAKU POHVALU!

Mladi pevač uvek pomaže onima kojima je to potrebno.

Pevač Sloba Radanović osvojio je srca mnogih svojim vokalnim sposobnostima, talentima, a još uvek privlači pažnju i njegov odnos sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Ipak, on često pokaže da je na prvom mestu čovek velikog srca i poziva sve svoje pratioce da se odazovu humanitarnim akcijama. Tako je nedavno učestvovao u aukciji čiji cilj je bio prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Nikoli Rabrenoviću, te je od Svetlane Cece Ražnatović kupio minđuše.

Slobin potez naišao je na odobravanje mnogih, ali Radanović ne planira da se zaustavi samo na ovome.

Njegova najnovija odluka oduševila je mnoge i zaslužila aplauz!

Naime, Sloba je rešio da ove minđuše pokloni maturantkinji koja je dobar đak, a možda ne može sebi da ih priušti.

Ovo su minđuše koje sam na humanitarnoj aukciji za Nikolu Rabrenovića otkupio od Cece Ražnatović . Meni, kao muškarcu, one zaista nisu potrebne i zato želim da ih poklonim. Ali želim da ih poklonim maturantkinji (srednjoškolki) koja je odličan đak, a možda ne može sebi da ih priušti. Fotografije vaših knjižica možete mi poslati u inbox, a ja ću pokušati da odlučim kome bi one bile najpotrebnije. Hvala", napisao je Sloba.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram