ODUŠEVIO Stefan Živojinović je ovo PORUČIO BRENI I BOBI i izazvao buru

Mladi pjevač Stefan Živojinović je gostujući u jutarnjem programu televizije “Hepi” iskreno govorio o tome na koji način gradi svoj imidž u javnosti, kao i da se ne boji da će isti biti ugrožen.

FOTO: screenshot Instagram

Stefan Živojinović navikao je na pažnju medija, ali ističe da ne voli da se u javnosti pojavljuje po svaku cijenu, već samo kada za to ima dobar razlog, a to su pjesme i spotovi.

– Ja sam u tome odmalena, tako da ni ne znam za drugo. Izolovao sam se jedno vrijeme kad sam bio u Americi, ali nama je imidž baš čvrst, mi na njemu radimo. Ja posljednjih godina, a moji roditelji cijeli život, ne može to tako lako da se uništi – naveo je Stefan.


On je dodao i da često govori roditeljima, Lepoj Breni i Bobi Živojinoviću, da odvoje više vremena za sebe.

– Oni su toliko radili do 35, 40. godine, da sad imaju prostora da se povuku i da rade upola manje. Ali ipak malo vremena ostavljaju za sebe. Ja im kažem: “Posvetite se sebi, idite na more sa prijateljima, izlazite, a mi ćemo da se snađemo. Živi smo, zdravi, radimo” – kroz smijeh je ispričao Stefan.

Nakon velikog uspjeha hita “Od večeri do jutra” miljenik djevojaka sprema nove pjesme, a publika odnedavno ima priliku da ga svakog četvrtka sluša u beogradskom restoranu “Temperament”.

– Repertoar je malo drugačiji, atmosfera nije toliko klupska i meni to baš odgovara, tu mogu da se pokažem u nekom drugom svjetlu – naveo je Stefan.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram