Početna Zabava Održan seminar za sponoruše: Kako uhvatiti i zadržati bogataša

Održan seminar za sponoruše: Kako uhvatiti i zadržati bogataša

0
0

LONDON – Porošle sedmice u Londonu je održan seminar za sponzoruše “Sugar Baby Summit”.

Događaj je okupio žene iz različitih dijelova svijeta koje su platile 150 funti kako bi od iskusnih sponzoruša, finansijskih stručnjaka i motivacionih govornika naučile sve trikove za pronalazak i zadržavanje sponzora.

Jedan od organizatora seminara je  osnivač stranice i aplikacije “Seeking Arrangement” koja sponzorima olakšava potragu za idealnom sponzorušom, Brendon Vejd, a prisutnima je istakao brojne prednosti ovakvog “poslovnog odnosa”.

“Mislim da je hodanje ispočetka jako površno, sve se svodi na izgled i na to koliko osoba ima novca. Dugotrajne veze trebale bi se temeljiti na ljubavi i povjerenju. Moja stranca promoviše iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome što očekujete u vezi,” objasnio je Vejde.

Jedna od predavačica bila je i dvadesetogodišnja studentica farmacije Klover Pitila samoprozvana sponzoruša, koja je okupljenim ženama poručila da, ako žele biti trofejne žene, trebaju samo slijediti svoje snove.

Stečeno znanje i vještine novopečene su sponzoruše mogle u praksi isprobati odmah nakon završetka seminara, na zabavi organizatora.

(Index.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

Ruski sveštenik tvrdi da brada štiti muškarce od homoseksualnosti

Muškarci koji žele da izgledaju “strejt” trebalo bi da puste bradu. Tako bar t…