Početna Magazin Gamezone Odmah preuzmite veliku hit igru besplatno!

Odmah preuzmite veliku hit igru besplatno!

0
0

Svojevremeno je Syberia II izuzetno dobro ocenjena, pa tako na sajtu Metacritics ima odličnih 80 odsto, dok na Steam servisu čak ima ocenu devet.

Electronic Arts nastavlja svoj običaj da kroz Origin servis poklanja igre. One se periodično menjaju, pa smo tako prethodno imali priliku da uzmemo Mass Effect 2, dok je sada na redu odlična avantura Syberia II. Igra je svojevremeno izuzetno dobro prošla, pa tako na sajtu Metacritics drži odličnih 80 odsto, dok na Steam servisu čak ima ocenu devet.

Syberia 2 je avantura iz trećeg lica gde pratimo avanture Kejt Voker, koja je u prvom delu napustila stresan život u Njujorku, kako bi pratila ekscentričnog pronalazača u Sibir, gde i dalje žive mamuti. Dobra stvar je i da ne morate da imate predznanje iz prvog dela da bi upali u priču, jer već na početku imate prolog koji sve objašnjava.

Igra se veoma lako skida. Dovoljno je da posetite Origin sajt (ili pristupite prodavnici putem klijenta) i kliknete na Get it now. I akcija je gotova, dobili ste igru na račun kuće, „za dž“! Syberia II će vam se nalaziti na spisku vaših kupljenih igara i možete je preuzeti na bilo koji komp na kojem imate Origin nalog i igrati je kad god poželite, bez vremenskog ograničenja.

(Nomis)

Komentar

Preporučujemo

Call of Duty: WWII dobio prvi trailer, imamo sve ključne detalje

Prilikom otkrivanja nove Call of Duty igre doznali smo detalje o glavnoj kampanji, povratk…