Connect with us

Lifestyle

Od propale svadbe napravila večeru za beskućnike

Published

on

Nesuđena mlada Sara Kamins iz američke države Indijana nije željela da propadnu sva hrana i piće poslije otkazivanja svadbe koja je koštala 30.000 dolara, pa je organizovala večeru za beskućnike.

Autobusi su stizali do elegantnog centra gdje je Sara zakazala svadbeno slavlje u Karmelu, predgrađu sjeverno od Indijanapolisa.

Desetak veterana lokalnih organizacija za zbrinjavanje beskućnika bilo je među gostima koji su večerali ćufte prelivene burbonom, kozji sir, pileće grudi i svadbenu tortu.

Kaminsova je rekla da su ona i njen vjerenik prije nedjelju dana otkazali svadbu  razlog nije saopštila, ali da, po ugovoru s hotelom “Ric Čarls” u Karmelu, nisu mogli da dobiju nazad uplatu za večeru 170 gostiju.

Ona se zato obratila lokalnim službama za zbrinjavanje beskućnika koje je i dočekivala kada su u subotu dolazili na večeru.

“Za mene je ovo bila prilika da tim ljudima dam do znanja da zaslužuju da budu na ovakvom mjestu kao i svako drugi”, rekla je Kaminsova.

Nekoliko lokalnih firmi i stanovnika je dalo odijela, haljine i drugo za goste na večeri. Kada je Sara saopštila bišem vjereniku svoju namjeru da večeru pokloni, on se složio smatrajući da je to nesebičan način rješavanja te neprilike.

(N.N.)

Popularno