Connect with us

Zabava

Objavio je običan selfi, i sad ga goni POLICIJA – a samo je hteo da se oženi!

Published

on

Vaša fotografija na društvenim mrežama vrlo često ume da oda i više nego što ste želeli da pokažete. Ovaj muškarac nije ni mogao da pretpostavi šta će mu jedan selfi doneti.

Metju Klements je na svom Tviter nalogu objavio selfi iz automobila. I ništa ne bi bilo neobično, da nije imao naočare za sunce koje su ga odale.

SLIKU POGLEDAJTE OVDE:

– Poslednja noć kao slobodan muškarac, sutra kao oženjen čovek. Ne mogu da dočekam da oženim moju princezu – napisao je Klement iz Northamberlenda (Engleska) u opisu fotografije.

Međutim, kako se u naočarima videlo da je selfi napravio u toku vožnje, fotografija nije promakla ni policiji koja je odmah reagovala, pa je jedan od oficira prokomentarisao njegovu objavu.

– Da li su ovo oni ljudi koji završe uništavajući tuđe živote svojom glupošću? – a odmah kasnije stigao je još jedan komentar:

– Nismo primili poziv za važan dan, ali ćemo ti poslati mali poklon za svadbu. U vrednosti od 200 dolara i šest poena.

Nakon ovakvih reakcija policije, mladić je izbrisao Tviter nalog. Duhoviti neki policajci, ali se čini kao da se nimalo nisu šalili. Jedno je sigurno, dobio je najneobičniji poklon za svadbu.

(Srbija Danas)

Popularno