Novo iznenađenje za ljepoticu: Bivši model Sandra Meljničenko od muža dobila poklon za rođendan VRIJEDAN 600.000 DOLARA

Ruski milijarder Andrej Meljničenko, kako pišu domaći mediji, iznenadio je suprugu Sandru za 44. rođendan putovanjem u svemir.

FOTO: srpskainfo.com

Rus, koji je vlasnik skupih nekretnina širom svijeta, superjahte i privatnih aviona, izdvojio je čak 600.000 dolara za ovaj rođendanski poklon bivšoj “modelsici”.

Biznismen, čije se bogatstvo procjenjuje na 15,5 milijardi dolara, rezervisao je dvije karte za prvu turističku raketu koja će napustiti Zemljinu orbitu!

– Andrej i Sandra odavno pričaju da bi voljeli da putuju u svemir. Na to ih je podstakao prijatelj, britanski poslovni magnat ser Ričard Brenson. Njegova kompanija “Virdžin galaktik” razvija komercijalne svemirske letjelice za turiste i već neko vreme prodaje karte za put. Često im je pričao o tome, sa mnogo strasti i entuzijazma, pa ih je ubijedio da to probaju. Andrej je kupio kartu za njega i Sandru i poklonio joj je za rođendan, koji je proslavila 21. aprila. Oduševila se! – priča izvor blizak poznatom paru za Informer.

Prema njegovim riječima, oni će na ovu avanturu ipak morati da sačekaju još nekoliko godina.

– Milijarderi poput Ilona Maska i Džefa Bezosa uložili su mnogo novca u ovu granu turizma. Putovanje u svemir je sve izvjesnije, ali Andrej i Sandra će još nekoliko godina morati da sačekaju svoj put u kosmos. Pored njih, još 700 osoba sa dubokim džepom rezervisalo je mjesto na prvom letu u vasionu. Iz kompanije su im rekli da će se to sigurno desiti u narednih pet godina – priča izvor za gorepomenuti list.

Bogati Rus je do sada Aleksandru uvijek iznenađivao skupim poklonima za godišnjice i rođendane. Tako je od njega dobila megajahtu od 450 miliona dolara kojom plove širom sveta, potom i podmornicu, a prošle godine i ostrvo u Hrvatskoj. Bivša “modelsica” je jubilarni 40. rođendan proslavila na glamuroznoj žurci od dva miliona dolara, koju je Andrej organizovao na impresivnom imanju Askot, u blizini Vindzora, zvanične rezidencije kraljice Elizabete II.

Podsjetimo, Sandra je upoznala Andreja 2003. godine na jugu Francuske. Poslije dvije godine zabavljanja vjenčali su se na Azurnoj obali na ceremoniji koja je koštala 30 miliona dolara. Na svadbi su im pjevali Vitni Hjuston, Kristina Agilera i Enrike Iglesijas. Kćerku Taru dobili su 2012, a sina Adrijana 2017. godine.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram