NOVI PAR NA ESTRADI Milica Pavlović i Brenin sin uhvaćeni zajedno u džipu (FOTO)

Stefan Živojinović ponio se kao pravi džentlmen, pa je atraktivnu pjevačicu Milicu Pavlović automobilom dovezao do jednog beogradskog restorana na ručak. Dok se mnogi pitaju kako to da zgodna Milica nikada nije prošetala dečka, sve su glasnije gradske priče da između mladog pjevača i nje postoji nešto više od prijateljstva.

FOTO: Oliver Bunić/RAS Srbija

Pjevačica se i te kako sredila za ovaj popodnevni susret, a uz elegantnu odjevnu kombinaciju ponijela je i visoke štikle. Iako su pokušali da se provuku neprimijećeno, Stefana su prepoznali čim je izašao iz automobila, a potom i njegovu partnerku Milicu.

– Stefan se prema Milici postavio kao pravi džentlmen, u restoran su došli njegovim automobilom. Među njima su sijevale varnice, ali nisu razmjenjivali nježnosti. Osmijehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali i objašnjavali jedno drugom. U svakom slučaju, bili bi zaista lijep par, oboje su zgodni, mladi i uspješni, tako da što da ne – kaže očevidac.

Nakon skoro dva sata Milica i Stefan su napustili lokal, a Živojinović ju je dopratio do svog automobila i kao pravoj dami otvorio vrata. Zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Inače, glasine da između popularnih pjevača postoji nešto više od prijateljstva potekle su nakon Milicinog nastupa, na kojem ga je u jednom trenutku pozvala da joj se pridruži na bini. Prisutni su tada komentarisali da su njih dvoje čitavo veče očijukali, a Milica mu se nakon nastupa pridružila za stolom, što njoj nije svojstveno. Pričalo se i da se pjevačica to veče nije javila Filipu Krajinoviću, za koga se šuškalo da je zaljubljen u nju.


Da Milica i Stefan imaju lijepo mišljenje jedno o drugom potvrdili su u raznim izjavama za medije.
– Milicu inače poštujem i poznajem još od kad je počela da se bavi pjevanjem. Ona zrači na bini, izgine na nastupu – istakao je Stefan čiji otac je oženio pjevačicu, kao i stariji brat Filip.

S druge strane Pavlovićeva je istakla da Živojinović ima brojne vrline koje joj se dopadaju:

– Stefan je izuzetan dečko, vaspitan, uvijek nasmijan i raspoložen.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram