“NOSIĆEŠ ME NA DUŠI” Gledaoci rijalitija šokirani, Milijanina majka iz očaja izgovorila OVO

Milijana Bogdanović i Milojko Božić već mjesec dana glavna su tema u Srbiji kad je riječ o šou biznisu. Od momenta kada je njihova veza prikazana u jednoj TV emisiji, o njima ne prestaje da se priča. U sve su se umiješali i njeni roditelji. Oca je prijavili policiji zbog prijetnji, a sada se majka uključila uživo u emisiju i javno rekla da se odriče kćerke.
Tu odluku je majka Milijane Boganović donijela, kako kaže, zato što je njena kćerka iznijela u javnost niz laži, pa su je se upravo zbog toga i svi u porodici odrekli.

Prije nego što je ovaj kontroverzni par dospio u rijaliti Milijanina majka je bila ta koja podržava kćerku, njenu vezu sa Milojkom Božićem (74) kao i odlazak u šou program. Sada, poslije samo nekoliko dana boravka u vili Parova, Milijanina majka kaže da se odriče kćerke.

– Uništila si me i nosićeš me na duši – izgovorila je ona.

Takođe ona je napomenula da je Milijanu otac izbacio iz kuće jer se zabavljala sa starijim muškarcem, pa im tako pravila velike probleme. Potvrdila je i da joj je kćerka bila seksualno zlostavljana, ali su je razbkesnele Milijanine riječi koje je izgovorila, a koje glase: “Otac je pio i maltretirao nas je i psihički i fizički, često zbog toga nisam išla u školu.”
Rekla je između ostalog i da je dolazio kući krvav i pijan pa su u takvim situacijama sklanjale noževe od njega.

Milijanina majka je sinoć u emsiji sve to demantovala i rekla da to isto i njena druga kćerka može da uradi.

– Pošaljite Milijanu u neku ustanovu – rekla je ona poslije čega je izgovorila i: “Ja nemam kćerku u rijalitiju” i prekinula vezu, što su mnogi shvatili kao izjavu da se javno odrekla kćerke.

Podsjećanja radi, ovaj kontoverzni par dospio je i u rijaliti jer je veza između 53 godine mlađe ljepotice iz Pilatovića, Milijane Bogdanović i starog Milojka Božića zaintrigirala sve. Međutim, iako je svadba bila zakazana za septembar ko zna šta će se do tada desiti jer ljepotica iz Pilatovića nije ostala imuna na političara Aleksandra Požgaja sa kojim se čak i poljubila, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram