NOLETOV NOVI TRENER I MRLJE IZ PROŠLOSTI! Neke reči se nikada ne zaborave, evo zašto će Srbi teško prihvatiti Ivaniševića!

Goran Ivanišević je teniska legenda, ali... Postoje stvari preko kojih navijači našeg Novaka Đokovića, posebno iz Srbije, neće tako lako moći da prihvate

FOTO: AP Photo

Ivanišević nekada nije birao reči. Za vreme rata maštao je kako puca na Srbe.


- Pokazali su mi kako da pucam, samo zbog zabave. Pustili su me da pucam iz mitraljeza. Bilo je teško kontrolisati ga, ali, oh, bio je to dobar osećaj - svi meci izlaze... Razmišljao sam kako bi bilo dobro da neki Srbi stoje ispred mene - izjavio je Ivanišević 1993. godine piše "Telegraf".


Verovatno se pokajao zbog ovih reči, ali neke stvari ne mogu da se izbrišu... Ivanišević je sada uz Novaka, a istina, često je branio Srbina i kada je bio u lošoj formi.


Ipak, navijači naše asa mu zameraju još nešto. Kada je pričao o najboljim igračima u istoriji tenisa, zaboravio je Novaka.


-  Uopšte me ne iznenađuje to što još uvek dominiraju (Federer i Nadal). Svakako da je impresivno to šta postižu u ovim godinama, ali ne zaboravimo da su njih dvojica najbolji teniseri ikada, tako da me kod njih ništa ne iznenađuje - rekao je Ivanišević za "Gazetu".


On nikada nije krio da bi voleo da radi sa Novakom, želja mu se sada ispunila, a ostaje da se vidi kako će ga prihvatiti navijači.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram