Connect with us

Fudbal

Nogometni spektakl godine u Mostaru, zvijezde odigrale za studentski dom

Published

on

Oko pet tisuća gledatelja uživalo je u četvrtak u prijateljskoj nogometnoj utakmici humanih zvijezda Hrvatske i Bosne i Hercegovine, u okviru velike akcije potpore izgradnje Studentskog doma i pučke kuhinje Dompes u Mostaru.

Izbornici Dompesa Jozo Pavković i Humanih zvijezda Hrvatske Ivica Grnja i Mate Bulić napravili su impresivan popis zvijezda koje su došle igrom pokazati srce i sudjelovati u velikoj humanoj priči.

Za momčad vatrenih Humanih zvijezda Hrvatske nastupili su proslavljeni Vatreni iz 1998. Goran Vlaović, Mario Stanić, Dario Šimić, Dražen Ladić, Mate Bulić, Krunoslav Jurčić i mnogi drugi, a boje izabrane vrste Dompesa branio je Blaž Baka Slišković, Ivica Šurjak, Ante Rukavina, Goran Jurić, Dragan Čović, Nermin Šabić i brojni drugi.

– U 13. minuti je igrač Humanih zvijezda Hrvatske Mario Stanić dao gol i Humane zvijezde su povele s 1:0, ubrzo potom u 16. minuti Dompes je izjednačio na 1:1. Prvo poluvrijeme završeno je s tim rezultatom uz mnogo prilika na obje strane.

– Ozračje na klupama tijekom utakmice bilo je odlično. Igrači Domesa i Humanih zvijezda tijekom utakmice su se opušteno razgovarali i međusobno šalili. Mnogi od njih nakon dugo vremena su se tek susreli na ovoj utakmici, pa nisu izostali srdačni stiskovi ruku. Svako malo netko je od kolega novinara koristio priliku kako se na jednom mjestu nalazi tako veliki broj zvijezda i osoba iz društvenog i svijeta sporta. Rešetali su ih raznim pitanjima, a s njihove strane naišli su samo na susretljivost.

– Odmah na početku drugog poluvremena vidjeli smo dva gole te je rezultat u 46. minuti bio 2:2. Minutu poslije Dompes je poveo s 3:2, te zatim odmah u 48. minuti su dali još jedan gol i Dompes je poveo s 4:2, u 49. minuti daju Humane zvijezde uspjevaju dati gol za 4:3 te još jedno iznenađenje i Dompes u 50. minuti vodi 5:3. No, ni Humane zvijezde ne zaostaju, ubrzo daju gol za 5:4, zatim i za 5:5.

Utakmica je završena s tim rezultatom uz veliko zadovoljstvo sviju što su se okupili pokazali veliko srce igrajući utakmicu za studentski dom.

(Vijesti.ba / Večernji.ba)

Popularno