Nisam mogla da zaspim kad su mi ljekari rekli da moram na biopsiju: Zvijezda “Granda” sumnjala da ima rak

Zvijezda “Granda” Sanja Stojanović riješila je da se vrati na javnu scenu, te je objavila novu pjesmu pod nazivom “Zapaljiva”, međutim, zbog sumnji koje je imala, pjevačica se uplašila da njeni planovi mogu da padnu u vodu.

FOTO: expresstabloid.ba

Naime, Sanja je prethodnih dana išla kod ljekara na raznorazne analize, pošto je mislila da boluje od raka. Ona je između ostalog otišla i na biopsiju.

– Noćima nisam mogla da zaspim. Strahovala sam kakvi će biti rezultati. Još od trenutka kada su mi ljekari rekli da moram da uradim biopsiju, meni nije bilo dobro. Priznajem da čak nisam bila ni optimista kako će sve proći. Nikad ovako nisam strahovala kao proteklih nedjelja. Na sreću, rezultati su na kraju dobri i nemam karcinom, ali ću biti oprezna u budućnosti i redovno ću odlaziti na preglede. Priznajem da mi je pao kamen sa srca i sada je mnogo lakše. Da su rezultati bili loši, pitanje je da li bi uopšte bila raspoložena da predstavljam i pjesmu i da se dalje bavim povratkom na scenu – rekla je Sanja za portal “nemazabranjenih”..

Podsjećamo da se Sanja prije više od deset godina povukla sa estrade. I to u trenucima svoje velike popularnosti. Prije toga, dok se takmičila u „Zvezdama Granda“, njen bivši dečko je objavio njen intimni snimak. U međuvremenu, ona se udala i ima dvoje djece.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram