Connect with us

Zvijezde i tračevi

Nikola Karabatić dobio kćerku

Published

on

Jedan od najboljih svjetskih rukometaša Nikola Karabatić po drugi put je postao otac. Njegova supruga Geraldine Pillet rodila mu je kćerkicu, koju su nazvali Nora.

Ponosni otac Nikola vijest je odmah objavio na društvenim mrežama.

“Jako te volimo, Nora. Čestitam najboljoj mami na svijetu”, napisao je uz fotografiju na kojoj njegova supruga drži novorođenu kćerkicu, a njihov stariji sin Alek je pozdravlja poljupcem.

Maleni Alek ima dvije godine, a rodio se u aprilu 2016. godine. Rukometaš je njegovo rođenje tada najavio preslatkom animacijom na Facebooku.

Geraldine, koja se bavi gimnastikom, s Nikolom je u vezi od 2011. godine. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i otad su nerazdvojni.

Nikolu su neko vrijeme mediji povezivali s hrvatskom atletičarkom Blankom Vlašić, ali ni jedno od njih nikad nije potvrdilo tu vezu.

Karabatić je izrazito vezan za svoju porodicu, pa nakon svake utakmice žuri da što više vremena provodi u njihovom društvu.

Na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke foltografije sa svojom lijepom Geraldine, kojoj posvećuje emotivne objave.

(Index.hr)

Popularno