Početna Magazin Auto moto Neupadljivo dugme na instrument tabli automobila, koje može ozbiljno uticati na vaše zdravlje!

Neupadljivo dugme na instrument tabli automobila, koje može ozbiljno uticati na vaše zdravlje!

Comments Off on Neupadljivo dugme na instrument tabli automobila, koje može ozbiljno uticati na vaše zdravlje!
0

Ovo dugme se nalazi na tabli svakog automobila …

Sva vozila su opremljena priručnikom, tako da se svaki vlasnik može upoznati detaljno sa korisnim funkcijama koje su dostupne u njegovom automobilu. Ali da li znate nekoga ko je studiozno pročitao uputstva?

Korišćenje ovog neupadljivog dugmeta u kabini može imati značajan uticaj na zdravlje vozača i ostalih putnika.

Njegov posao je otvaranje i zatvaranje spoljnih rupa za dovod vazduha. Ako se ograniči protok vazduha samo u kabini, prašina i dim spolja ne mogu da uđu u unutrašnjost vozila.

Kada uključite klima uređaj uvek morate na nekoliko minuta otvoriti spoljne rupe radi spoljašnjeg snabdevanja. Onda možete da uključite samo unutrašnju cirkulaciju. Regulisanje ove funkcije je rešeno različito u različitim modelima automobila, ali principi su isti.

Kada je najbolje da koristite ovo dugme?

Stručnjaci preporučuju da se funkcija unutrašnjeg kruga koristi u velikim gradovima gde je vazduh veoma zagađen, pa se zahvaljujući ovome ograničava prodiranje prašine, dima i drugih toksičnih materija unutar vozila.

Ako niste ranije koristili ovo dugme, počnite da ga koristite da bi izbegli zdravstvene probleme. Preporučite ovo takođe i vašim prijateljima.

Takođe, predlažemo da pogledate uputstvo o automobilu i upoznate mogućnosti koje krije kontrolna tabla, možda saznate još neku korisnu karakteristiku…

Podelite ovu informaciju sa prijateljima!

(LikeMag)

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

Ferstapen: Nabavite mi bolji bolid ili odoh

Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je da ta ekipa Formule 1 mora da mu obezbijedi konkure…