Connect with us

Regija

NESVAKIDAŠNJA SCENA U PROKUPLJU: Sam porodio suprugu u hodniku porodilišta!

Published

on

Nesvakidašnja scena viđena je u prokupačkom porodilištu (Srbija), kada je na svijet došla mala Kalina.

Kada je u prokupačko porodilište doveo suprugu da bi se porodila, čekajući doktore u hodniku da se pojave, beba je počela da se rađa, a Kuršumličanin Zvezdan Ristić prihvatio je dijete da ne bi palo na pod. Doktori su stigli taman da presijeku vrpcu i zbrinu majku i dijete.
Nesvakidašnji događaj se desio na Odjeljenju ginekologije jer, kako sada u šali tvrdi Ristić, mala Kalina “nije imala strpljenja” da stignu do sale za porođaj, piše “Alo!“…

“Sve je počelo u ranim jutarnjim satima kada je supruga, u iščekivanju porođaja, počela da krvari. Odmah sam je smjestio u auto i krenuo ka jedinom porodilištu u Topličkom okrugu, u Prokuplju. U tom trenutku sam pomislio da nešto nije u redu sa bebom”, priča Zvezdan za “Južne vesti”.

Nakon dolaska na parking bolnice, sa suprugom Svetlanom koja gotovo da nije mogla da hoda, krenuo je ka zgradi porodilišta.

“Kada smo ušli, vrata, kao i lift koji vodi do Odjeljenja ginekologije na spratu bili su zaključani. U iščekivanju da se neko od medicinskog osoblja pojavi, vidio sam da supruga povlači pižamu koju je nosila i u tom trenutku se pojavljuje glava djeteta. Nisam mnogo razmišljao, prihvatio sam je, a bebica je sama izašla”, prepričava Zvezdan.

Ubrzo je začuo zvuk koji će pamtiti čitav svoj život.

“Beba je zaplakala baš u trenutku kada su se pojavili radnici ginekologije sa dežurnim doktorom. Odmah su ženu stavili na nosila, bebu odnijeli na Odjeljenje i na kraju se sve završilo kako treba. Još sam uzbuđen, ali ne i uplašen zbog svega što se dogodilo”, kaže presretni otac.

Zvezdanu je ovo inače peto dijete iz dva braka. Majka i mala Kalina sada se osjećaju dobro i uskoro će kući.

Izvor: Alo

Popularno