Connect with us

Rijaliti

NEPRISTOJNA SEKSUALNA PONUDA Sloba: Nudile su mi se dve drugarice da provedemo noć, žele da mi budu ljubavnice!

Published

on

Zadrugar Slobodan Radanović je nakon završetka rijalitija postao veoma popularan. Pojedinim devojkama čak ne smeta što je Sloba i dalje zakonito oženjen Kijom Kockar, a u vezi je bio sa Lunom Đogani, već se nude da mu budu ljubavnice.

sorti_sloba_i_njegove_zene_zab_blic_safe_sto

– Na nastupima mi prilaze ribe različitiv profila. Od onih koje bi samo da se fotografišu i uzmu autogram, do onih koje mi kažu da batalim Kiju i Lunu, da su one dobra prilika za mene. Kažu: “Nema veze što se nisi razveo”. Dobio sam ponudu i da sa dve drugarice provedem noć. Sve sam ih odbio! Balansiram, još mi je prerano za nove ljubavi, kombinacije, akcije i reakcije – kaže Sloba za “Informer”.

Na pitanje kako je moguće da je Sloba odoleo neobaveznom seksu, kada je upravo po tome postao poznat u rijalitiju, kaže:

– Nemam vremena da razmišljam o seksu. Stalno sam ili u avionu, ili na nastupima. Kada sam u Beogradu, imam snimanja i tražim stan… Da bih imao normalnu vezu, moram prvo da raščistim sve ovo što mi se u životu dešava – dodaje on.

O pomirenju sa Kijom, ponavlja:

– Nema šanse da ostanemo u braku, raščistio sam u svojoj glavi.

Ipak, priznaje da se emocije prema Luni nisu ugasile.

– Mi smo proveli devet meseci zajedno. Bili smo nerazdvojni i emocije ne mogu tek tako da se ugase. Ne mogu da kažem da ona meni ne nedostaje. Moramo da sednemo i porazgovaramo. Nije skroz nestala ta zaljubljenost, postoji nešto i dalje.

Popularno