“NEMA GRADA BEZ SELA” Stanivuković muze krave i kupi sijeno

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković klasičan rad političara u kancelarijama i kabinetima zamijenio je radom na terenu.

FOTO: PDP/ustupljena fotografija

Danas radni dan provodi u Melini sa porodicama Babić, Radanović i Zeljković, a sa korisnicima društvenih mreža podijelio je fotografije baliranja i kupljenja sijena, muženja krava, vožnje traktora, jahanja konja i pokoje zdravice.

– Nema grada bez sela i na ovaj način želim da se potpuno saživim sa svakim našim seljakom, iskrenim domaćinom i poljoprivrednikom – poručio je on, između ostalog.

Stanivuković dodaje da sedmicama provodi vrijeme sa mješanima ruralnih krajeva najvećeg grada Srpske, te da su mu prenijeli da je jedan od najvećih problem vodosnabdijevanje, pogotovo u vremenu velikih vrućina, kada je voda na istorijskom minimumu i kada ni ona sela koja su imala vodu danas nemaju.

– Ne može dajak da voli neko ko ga nije osjetio, njime se vozio i Vrbas vidio iz druge perspektive, tako ni probleme ovih ljudi da razumije neko ko nije sa njima proveo vrijeme, osjetio ljubav prirode i ovih ljudi, proživio sa njima njihovu svakodnevnicu, gorio na suncu, i kupao se sa flašom vode. Zato sam sa njima, da osjetim i doživim kako žive, pa sutra da imam razumijevanje i da tražim modalitete kako ovim ljudima da bude bolje – poručio je Stanivuković.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram