Connect with us

Bosna i Hercegovina

NEKA ZIMSKE RADOSTI BUDU U ELLESSE BOJAMA

Published

on

Hladni zimski dani su odlična prilika da zablistaš na snijegu i uživašu jedinstvenom osjećaju toplote i udobnosti. Tokom prethodnih godina italijanski brendEllesse je osvojio brojne obožavatelje širom svijeta svojim uspješnimkombinovanjem sportske udobnosti, odlične tehnologije izrade i urbanog cooldizajna. Za sve one koji žele da se poigraju i eksperimentišu sa svojim stilom,da spajaju vrhunske sky modele  iaktuelne lifestyle trendove, nova Ellesse kolekcija za zimu2018. godine ostavlja ogromne mogućnosti. Bilo da želite biti zvijezda skistaze ili samo želite da se zaštitite od hladnoće, ovaj brend nam donosi novukolekciju obuće i jakni za muškarce i žene koji će zagarantovano učinitipredstojeće hladne dane ljepšim i zabavnijim.

Modeli poput Ellesse Oliver cipela za muškarce ili Ellesse Strike i Ellesse Kelly ženskih čizmica zahvaljujući inovativnim materijalima pružiće vam i više nego dovoljnoudobnosti čak i tokom dugotrajnih nošenja, uz moderan look. Bilo da su upitanju svakodnevne obaveze ili izlazak sa prijateljima, Ellesse obuća iz novekolekcije lako će se uklopiti uz svaki outfit.

Upečatljivejakne će samo dodatno naglasiti tvoju ličnost, aposebno tretirani materijali izrade su odabrani kako bi modeli bili otporni navodu i vjetar i pružili dodatnu toplotu i prozračnost. Više o kolekcijipogledajte na: www.sportreality.ba.                

Popularno