“NEĆU VIŠE DA TE VIDIM” Muž Tanju Savić bukvalno morao da ISTJERA IZ KUĆE

Poslije duže pauze pjevačica Tanja Savić vratila se nastupima i snimanju novih pjesama, zbog čega se trudi da svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima Đorđem i Maksimom.Tanja Savić je zbog toga zapostavila društveni život i više se gotovo uopšte ne viđa sa prijateljima, što joj suprug Dušan zamjera, piše list Scandal.

– Često je zovu drugarice u šetnju, na ručak ili u šoping, međutim, ona za to ni da čuje. Glupo joj je da jedino slobodno vrijeme ne posveti sinovima, a posebno sada kada ga ima veoma malo jer snima novi album, u koji je, kako se šuška, uložila 100.000 evra. Kažu oni koji su ga čuli da će biti bomba. Njen muž Dušan ipak šizi zbog toga – kaže izvor ovog magazina i dodaje da je Dušan zbog toga Tanju bukvalno istjerao iz kuće, kako bi se opustila, zaboravila na obaveze i provela određeno vrijeme sa prijateljima.

– Vidi da je preopterećena i pokušava da joj stavi do znanja da su djeca već velika i da treba da se opusti. Nedavno ju je bukvalno izbacio iz kuće u želji da se ona malo razonodi. Rekao joj je: “Neću više ovdje da te vidim! Idi malo se provedi! Nisam ja nesposoban, čuvaću djecu, a ti misli malo i na sebe! Ma nemaš šta da tražiš u kući, nego se doteraj da mi budeš najljepša i idi u skitnju!”. Ali Tanja kao Tanja, ona je skromna, jedva da je izašla na sat vremena i brzo se vratila sinovima – naveo je pomenuti izvor.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram