"Ne znam šta joj smeta kod mene" Darko Lazić priznao da se posvađao sa Marinom, ali ne i da su raskinuli vjeridbu

Turbulentan odnos Darka Lazića i njegove vjerenice Marine Gagić posljednjih dana bio je glavna tema medija, a sada je pjevač konačno progovorio o svađi koja se dogodila.

FOTO: GAGICMARINAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Šuškalo se da je Marina Darku pronašla prepisku sa bivšom djevojkom, ali Lazić tvrdi da to nije tačno.

– Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli vjeridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gdje nema svađe nema ni ljubavi – izjavio je pjevač za Telegraf.

– Nisam ja neodgovoran, pa da zbog toga imamo probleme. Jesam malo, ali ne baš toliko. Iskreno, ponekad razbacam stvari po kući. Nemam pojma šta njoj smeta kod mene i šta mi zamjera, to moraš nju da pitaš – dodao je Darko.

Lazić tvrdi da su priče o raskidu vjeridbe potekle iz sela jer ga pojedini meštani ne vole, iako on njih poštuje, i ističe da smatra da su pojedini ljubomorni na njega.

– Ne vole me svi u selu, vjerovatno neka doza ljubomore, sujete, nemam pojma baš. Nikad u životu se nisam bilo kome zamerio u selu, poštujem moje meštane i volim moje selo, ljude odavde, ali postoje ljudi neki… Ima nas raznih – ispričao je Darko, a zatim je progovorio i o nastupima tokom pandemije, odnosno, “korona žurkama” na kojima se više puta pojavljivao.

– Pjevam, ubijam svaki dan, ne znam koliko pjevača pjeva na tim korona žurkama, oni se uhvatili za mene! Bar da sam pevao, pa ‘ajde. Odem kao gost, a gdje god se pojaviš moraš uzeti mikrofon da otpjevaš jednu, dvije pesme, jer sam pjevač. Druge pjevače ne diraju, a Darko pjeva na korona žurkama. Kad je Darko u pitanju, od muve se pravi slon – rekao je Lazić.

 

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram